facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prego Vineria Trattoria

Prego Vineria Trattoria

Info

Italiaans restaurant maar dan zonder de pizza!
Uitgebreide wijnkaart en zomers lekker op onze terrasboot genieten van een Spritz Aperol of een Bilini!

Geschiedenis

Openingstijden
Maandag t/m Donderdag vanaf 16:00 uur
Vrijdag t/m Zondag vanaf 12:00 uur
Keuken geopend tot 22.00 uur

Adres: Lange Haven 24-26, 3111 CG Schiedam
Telefoonnummer: 010 426 89 48
Stad: Schiedam
Route: Lange Haven 24-26
Postcode: 3111 CG


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 22:00
Zondag: 16:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: menu prego restaurant, restaurant vlaardingen, restaurant schiedam, prego schiedam facebook, italiaans restaurant schiedam, stadhuis schiedam, pronto schiedam, prego amsterdam
Recensies
Heerlijke gerechten! Erg vriendelijke en snelle bediening en gezellige sfeer. Echt een aanrader!
Gezellig restaurantje, fijne bediening en heerlijk eten. Vooral het chocolade truffel taartje was voortreffelijk!
Heerlijk eten en goeie bediening. Wel aan de dure kant
De beste plek in Schiedam om te eten. Liefst buiten op de boot; vast personeel, lekkere wijnen en goed eten.
Beste restaurant van Schiedam! Zeer goed eten, lekkere wijnen en een supergoede sfeer. De vriendelijke bediening maakt het helemaal af. Extra leuk als de zon schijnt, want dan gaat het buitenterras een vlot in de gracht open. Wel wat lastig parkeren, maar zeer goed met de fiets en het OV te bereiken.
Prachtig restaurant met heerlijk eten. We hadden een tafel op de eerste verdieping, en het schuine dak gaf extra atmosfeer. Na een glas prosecco het was mijn verjaardag heb ik gesmuld van een bruschetta, gevolgd door pasta met eend. Nooit eerder gegeten, maar heel bijzonder. In combinatie met de vriendelijke bediening maakte dit een heerlijke avond om mijn verjaardag te vieren.
En Italiaans restaurant in een historisch pand in Schiedam. Op mooie dagen kun je buiten eten op een ponton in de oude haven. De bediening is er g vriendelijk en professioneel. Maar belangrijker is nog dat het eten fantastisch is. Weliswaar een kleine kaart, maar kwaliteit boven kwantiteit is hier echt van toepassing. Voor een heerlijk avondje uit kun je gerust naar Prego gaan.
In geen tijden hebben we met z'n tweeën in een restaurant zo'n top-avond gehad. Aan alle gerechten was goed aandacht besteed. Onze voorgerechten, de vis voor mij en de Bruschette geitenkaas met champignons, smaakten goed. Bij het hoofdgerecht werden wij aangenaam verrast door de hulp die geboden werd bij de wijnkeuze. De man wist echt álles van de Valpolicella Ripasso, die inderdaad precies paste bij de voortreffelijk bereidde diamanthaas van 't rund en de kalfslende. Ik durf te stellen dat de risotto die daarbij geserveerd werd, niet te evenaren is. Het was allemaal zó lekker, dat we bang waren de beleving kwijt te raken bij het nagerecht. Maar niets was minder waar: De pannacotta en tiramisu smaakten heel goed en waren de puntjes op de i. Dit restaurant bevelen wij aan en met een kok van dit kaliber komen wij bij Prego zeker terug.
Na een dagje Blijdorp zijn we in Schiedam op zoek gegaan om wat te eten. De sfeer hier bij het water vonden we zo speciaal, dus daar wilde we heel graag iets eten. De kaart is redelijk beperkt, maar dat betekend meestal dat de keuken heel goed is. Nou, dat klopt helemaal. Echt fantastisch. M'n jongste dochter is in Schiedam gaan wonen, dus de kans dat we hier vaker komen is heel groot. Absoluut een aanrader.
De kaart was klein maar het eten was top. Het hoofdgerecht voor een vegetariër was helaas maar 1 keuze dus dan is de keuze snel gemaakt. Wel is het mogelijk om meerdere voorgerechten te nemen die ook vegetarisch zijn. Het eten was echt verrukkelijk. Zeker de moeite waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid