facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Precision Watches

Info

Precision Watches is gespecialiseerd in bemiddeling en in- en verkoop van exclusieve horloges.
Met 25 jaar ervaring zijn wij het best adres voor gebruikte exclusieve horloges.
U kunt ons bezoeken in de winkel in Rijnsburg op afspraak.

Adres: Oegstgeesterweg 40, 2231 AZ Rijnsburg
Telefoonnummer: +31611445544
Stad: Rijnsburg
Route: Oegstgeesterweg 40
Postcode: 2231 AZ



op zoek naar gerelateerd: Luxury watches Nederland, JK Watchstore, Amsterdam Vintage Watches, Chrono24 Kramer Watches, Pw Watches, Rolex-dealer, 24h watch, Steiner Maastricht
Recensies
Inmiddels naar volle tevredenheid 2 IWC’s en 3 Rolexen bij Jaap gekocht. Ook mensen die ik verwezen heb naar Precision Watches zijn perfect geslaagd voor IWC, Rolex, Patek Philippe. Fijn contact en een scherpe prijs. Wat mij betreft een absolute aanrader.
Ik heb hier ook mijn eerste horloge gekocht. Het horloge welke ik wilde werd direct on hold gezet nadat we een afspraak hadden gemaakt. Ik werd uitermate vriendelijk door Jaap behandeld. Mijn maatje en ik hebben heel prettig een klein uur over horloges gebabbeld, prachtige verhalen over horloges gedeeld en heerlijke koffie gedronken. Goudeerlijke man en nog prachtige boekjes meegekregen van Jaap. Ik ben super tevreden en adviseer iedereen hier een mooi horloge te kopen.
Kortaf tot onbehoorlijk in mail contact. Nemen telefoon niet op, geprobeerd op verschillende dagdelen.Wil geen afspraak maken in de winkel. Uiteindelijk reactie na versturen e-mail bericht. één woord als reactie op foto van het horloge, terwijl vragen genegeerd worden waarop die reactie is gebaseerd. Andere vragen en vragen over 2e horloge met foto wordt totaal niet beantwoordt ondanks meerdere verzoeken en achterlaten telefoonnummer...erg jammer! had veel meer professionaliteit en motivatie tot klantentevredenheid verwacht. Hier kom ik niet meer terug!
Vandaag samen met mijn zoon z’n nieuwe horloge Tudor opgehaald. Hij had er lang voor gespaard. Geholpen door Jaap, sympathieke man met tijd voor koffie en een praatje. Zoals mijn zoon op de terugweg zei: “iets kopen waar je lang voor gespaard hebt is niet alleen de aankoop, alles er omheen kan het een bijzondere ervaring maken”. Jaap snapt dat goed
Vandaag Rolex DJ gekocht. Jaap is een ontzettend aardige vent, enthousiast, vriendelijk, gastvrij, voelde meteen dat goed zat. Ontzettend aantrekkelijk voorstel gekregen. Ik kreeg nog een erg leuke verrassing van hem. Ga zelf maar eens bij hem kijken, zeer de moeite waard. Nogmaals bedankt Jaap, ik ga van m’n DJ genieten!!!
Na een lange reis vanuit het Oosten van het land een bezoek na afspraak gemaakt. Prima ontvangen met een kopje lekkere koffie. Gesproken over verschillende horloges en waarvoor ik kwam. Kennis en kunde aanwezig. Prettig gesprek. Eerlijk dat gaf vertrouwen. En een keuze gemaakt, een prachtige Tudor. Dit is een zaak met eigenaar waar je wel weer wilt terug komen. Blij mee.
Horloge verkocht aan Precision. Biedt realistisch en betaalt meteen. Is niet te beroerd om advies te geven als je belt en nog niet weet of je wilt verkopen. Aanrader als je een merkhorloge wilt verkopen en geen zin hebt in de risico's en het gedoe van Marktplaats.
Recent een mooi horloge aangeschaft bij Jaap. Hij nam goed de tijd voor me. Nette winkel, aanrader.
Jaap is een erg fijne, eerlijke man. Heeft verstand van zaken. Kom graag terug hier!
Toppie! Goede service, en eerlijk. Mooie Rolex gekocht bij Precision Watches.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid