facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Precise and Wise Juristen

Precise and Wise Juristen
Info
www.preciseandwise.nl

Geschiedenis
Precise and Wise Juristen is een ambitieus en gedreven juridisch adviesbureau dat zich richt op de advisering van particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf op diverse rechtsgebieden, waarbij als doelstelling geldt haar cliënten te voorzien van scherpe en wijze rechtshulp. Het streven naar de beste oplossing voor een juridisch probleem of conflict vormt bij ons steeds het uitgangspunt.

Transparantie en toegankelijkheid zijn voor Precise and Wise Juristen kernwaarden waarmee wij ons onderscheiden van andere juridische dienstverleners. Door de laagdrempelige opstelling nemen cliënten gemakkelijk contact met ons op bij het maken van keuzes en beslissingen. Daardoor kunnen problemen vroegtijdig worden gesignaleerd en zoveel mogelijk worden voorkomen. Blijkt de gang naar de rechter onvermijdelijk, dan staat Precise and Wise Juristen u met deskundige rechtshulp bij. Een pragmatische laagdrempelige houding zorgen voor een prettige samenwerking.

Precise and Wise Juristen is opgericht door de heer Mark Fluitman, hij is in 2009 afgestudeerd voor de opleiding rechten aan de Hogeschool van Amsterdam en heeft derhalve de graad Bachelor of Laws. Naast het exploiteren van het bedrijf Precise and Wise Juristen, houdt hij zich bezig met afronden van zijn studie rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Precise and Wise Juristen beschikt derhalve ook over een netwerk van mensen die een autoriteit zijn op het gebied van de rechtsgeleerdheid.

"Precise and Wise Juristen is een ambitieus en gedreven juridisch adviesbureau dat zich richt op de advisering van particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf op diverse rechtsgebieden, waarbij als doelstelling geldt haar cliënten te voorzien van scherpe en wijze rechtshulp. Het streven naar de beste oplossing voor een juridisch probleem of conflict vormt bij ons steeds het uitgangspunt.Transparantie en toegankelijkheid zijn kernwaarden waarmee wij ons onderscheiden van andere juridische dienstverleners. Door de laagdrempelige opstelling nemen cliënten gemakkelijk contact met ons op bij het maken van keuzes en beslissingen. Daardoor kunnen problemen vroegtijdig worden gesignaleerd en zoveel mogelijk worden voorkomen."
Adres: Brinklaan, 120, 7311JE, Apeldoorn
Telefoonnummer: (055) 2340344
ln.esiwdnaesicerp@ofni
Stad: Apeldoorn
Route: Brinklaan
Huisnummer: 120
Postcode: 7311JE


Openingstijden

Maandag: 08:30-20:00
Dinsdag: 08:30-20:00
Woensdag: 08:30-20:00
Donderdag: 08:30-20:00
Vrijdag: 08:30-20:00
Zaterdag: X
Zondag: X

Recensies
Wij hebben contact opgenomen met Precise and Wise Juristen naar aanleiding van dat mijn blokhut op een niet vlakke ondergrond werd geplaatst door Gadero, waardoor deze op blokjes hout werd gezet, en zo kwam de blokhut waterpas te staan op de bestrating. Hier was ik het niet mee eens dat dit gebeurde door de montageteam van Gadero. En vervolgens heeft Mark Fluitman LL.B. een brief geschreven aan de tegenpartij dat het binnen vier weken opgelost moest worden, dat wouden ze niet doen. En de volgende stap was een dagvaarding uitbrengen, dit was een goede zet van Mark Fluitman LL.B. geweest zo hebben we de advocaat van de tegenpartij mooi afgeschud en hoeft er geen rechtszaak meer worden gevoerd. Naar diverse onderhandelingen van Mark Fluitman LL.B. kreeg ik een nieuwe blokhut en heeft Precise and Wise Juristen de zaak gewonnen! Super bedankt Mark Fluitman LL.B. voor alle onderhandelingen die gedaan moest worden om tot zo'n mooie eindresultaat te komen, zonder uw hulp was dit niet gelukt.
Zeer vakkundig. Wij zijn geholpen door de heer Fluitman en zijn daar zeer tevreden over. Dikke 5 sterren verdient!
Mark Fluitman is goed in zijn werk en weet precies hoe hij zaken moet aanpakken. Efficiënt en doelgericht werkt hij zijn zaken af. Goed beargumenteerd met de juiste wetsartikelen heeft hij mijn brief opgezet als tegen verweer. Ik ben zeer blij met hem en schakel hem meteen weer in als ik hem nodig heb.
Enorm goede service. Tijdens het adviesgesprek heeft de heer Fluitman geduldig naar mijn verhaal geluisterd en vervolgens mijn zaak vol vertrouwen opgepakt!
Bedankt Presice And Wise Juristen. Ik heb mijn woning weer terug , zonder Mark was dit nooit gelukt ben ik bang. Nu kan ik eindelijk gaan verkopen. Nogmaals bedankt voor het juridisch bijstaan van mij . Mvg Steve
Echt een super bedrijf. Meelevend, behulpzaam en super klant vriendelijk. Zeker de moeite waard.
Ik ben pas geleden een eenmansbedrijfje gestart als zzp'er mantelzorger. Uiteraard stootte ik gelijk tegen de bureaucratie van een instantie aan. Als eenling kwam ik er niet doorheen waardoor ik financiële problemen kreeg met de uitbetalingen aan mijn bedrijfje. Gelukkig trof ik op het internet Precise and Wise Juristen, en hun logo werd vrij snel waargemaakt door de heer Mark Fluitman die werkelijk maar één pittige brief nodig had om mij met dat probleem te helpen. Zodoende dat mijn lof uitgaat naar de heer Mark Fluitman, als ik hem weer eens nodig heb voor mijn bedrijfje zal ik zeker weer graag van zijn diensten gebruik maken. Een aanrader dus...!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid