facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praxis Vlaardingen Megastore

Praxis Vlaardingen Megastore

Info

* service

Geschiedenis

* service



"Goed nieuws voor de Makers! Je mag weer gewoon bij ons binnenlopen voor al je klusbenodigdheden. Belangrijk om te weten: volgens de richtlijnen van het RIVM hanteren we een maximaal aantal bezoekers per winkel. Kom dus alleen en het liefst in de ochtend."
Adres: Zevenmanshaven Oost 4, 3133 CA Vlaardingen
Telefoonnummer: 010-2322230
Stad: Vlaardingen
Route: Zevenmanshaven Oost 4
Postcode: 3133 CA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Gamma Vlaardingen, Praxis openingstijden, Praxis Rotterdam, Praxis Barendrecht, Praxis openingstijden Rotterdam, Praxis Megastore locaties, Praxis Sittard geleen, Praxis Hoofddorp openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Raab Karcher Vlaardingen Raab Karcher Vlaardingen 9 km Geweldig geholpen als particulier top heel vriendelijk personeel.
Recensies
Ruime, overzichtelijk opgezette winkel. Maar het personeel… Er kwam niemand opdagen bij de verfafdeling na meerdere malen gebeld te hebben. De caissière vroeg niet om een kortingskaart, gaf geen mengstokje bij de verf en was vrij uit de hoogte. Kortom: winkel uitstekend; personeel wat ik tegenkwam ver beneden peil. Zoek een andere baan als je het niet naar je zin hebt.
Mooie winkel die goed gesorteerd is. Maar het personeel, en dan heb ik het eigenlijk over het deel dat achter de balie voor retouren / afhalen staat is verschrikkelijk. Alles gaat op een zo extreem laag tempo, maakt niet uit hoeveel klanten er staan te wachten, dat de frustratie bij de klanten hoog oploopt. Iedereen wordt vakkundig genegeerd en arrogant behandeld. Click and collect bespaart je dus geen tijd, integendeel. Ik liep pas na meer dan 25 minuten met m'n online besteld artikel de deur uit. Misschien tijd voor deze mensen om werk te gaan zoeken dat ze wel leuk vinden. Ik ga in ieder geval voortaan wel een deurtje verder naar de Gamma.
Personeel is zeer uit de hoogte en onvriendelijk. Volgens mij is het voor mevrouw achter de retourbalie ook eens tijd om ander werk te zoeken. Die heeft er zo te zien niet zoveel zin meer in.
Zijn duurder dan die bouwmarkt waar je niet zonder kan. Zoals gisteren het pvc materiaal van Martens, precies hetzelfde materiaal, bijna 0.50 euro duurder
Bouwmarkt, maar hadden in tegenstelling tot andere bouwmarkt nog wel haardhout op voorraad. Wel altijd naar om de aop te moeten openen voor korting....
Ruim opgezette bouwmarkt. Jammer dat er geen borden in het hoofdpad hangen met wat er in de gangpaden te vinden is.
Personeel is niet altijd even vriendelijk. De winkel zelf is een prima zaak.
Als je iets terug wilt brengen of ruilen sta je ruim 15 min te wachten. Er is maar 1 retour balie ter wijl er ong 5 medewerkers lopen te kletsen met elkaar. Het is ook niet mogenlijk dat je contant geld krijg dus zorg dat je de pin pas bij de hand hebt anders kan je weer achter in de rij aan sluiten omdat je je pasje uit de auto moet halen...ik kom hier nooit meer.
Bestelling online gedaan. Melden bij de balie voor in de winkel. Karretje buiten halen. Andere computer om te verwerken. Met lege kar van voor naar achter vol weer naar de kassa. U heeft geen bon. Cassiere naar de infobali, want we hebben geen bon ? Twee stuks zelfs hebben we. Eindelijk een kassa bon. O, ja nog tekenen op de kassa bon......man wat omslachtig. Al met al "even" twee kasten ophalen. Een half uur verder. Dat moet toch simpeler kunnen anno 2022 praxis vlaardingen???
Vanaf 20:45-50 hijgen ze in je nek en blijven ze je maar volgen omdat ze om 21:00 sluiten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid