facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praxis Venray

Praxis Venray

Info

Praxis is de decoratieve bouwmarkt die de doe-het-zelf behoeften van consumenten begrijpt en hen helpt en inspireert

Geschiedenis

Praxis is een van de grootschalige ketens van Maxeda DIY Group en biedt miljoenen klanten een keuze uit meer dan 59.000 artikelen. Praxis is opgericht in 1978 en behoort tot de top van de doe-het-zelf branche in Nederland, heeft ruim 3.400 medewerkers en in totaal 139 winkels, inclusief 10 mega stores. De gemiddelde vloeroppervlakte is 4.100 m2 variërend van 2000 tot 15.500 m2. Praxis heeft ook tuincentra in 10 van de mega stores.



"Goed nieuws voor de Makers! Je mag weer gewoon bij ons binnenlopen voor al je klusbenodigdheden. Belangrijk om te weten: volgens de richtlijnen van het RIVM hanteren we een maximaal aantal bezoekers per winkel. Kom dus alleen en het liefst in de ochtend."
Adres: Plataanstraat 31, 5802 EH Venray (gemeente)
Telefoonnummer: 0478511900
Stad: Venray
Route: Plataanstraat 31
Postcode: 5802 EH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Gamma Venray, Openingstijden Gamma Venray, Praxis Utrecht, Karwei Venray, Heuts Venray, Praxis Arnhem, Praxis Koningsdag, Praxis huren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praxis Bouwmarkt Praxis Bouwmarkt 11 meter Je kent het wel, je hebt een vraag en de Praxis medewerker is iemand aan het helpen ...
GAMMA Venray GAMMA Venray 147 meter Wat ik jammer vind is dat je tegen sluitingstijd niet je aankoop kunt afmaken. Sluit ...
Stevens Hout Stevens Hout 675 meter Wel erg duur,,, zeker wel kwaliteit wat ze verkopen echt wel als je rechte palen of l...
Recensies
Verkoper was zeer behulpzaam en vriendelijk. Hebben voor ruim 400 euro aan producten van cando aangekocht. Bleek achteraf niet in te korten zoals beloofd en bleek zelfs glas ipv houten lamellen bij te zitten. Zoals ze zo mooi adverteren, alleen kopen als je er echt zelf verstand van hebt. De verkopers doen hun best om te verkopen maar productkennis is heel ver te zoeken. Na telefonisch beklag werd er zelfs heel onprofessioneel gehandeld door de winkel. Een dag later alles teruggebracht naar de winkel en bij een andere bouwkeet informatie en wel de juiste producten gekocht. Praxis Roermond is no go.
Personeel is zeer vriendelijk en een leuke winkel. Voorraad is ook altijd op orde. Kebab zaak op de hoek maakt het omgeving ook gezellig.
Met verhuizing veel hier gehaald.Soms waren dingen niet compleet maar dit wordt dan weer makkelijk omgeruild,wel frustrerend soms als je net lekker bezig bent en je weer terug moet.
Goede kwaliteitsproducten en klantenservice. Eén ding zou graag meer opties voor duurzaamheid zien-draagbaar zonnestelsel met powerbank, natuurlijke materialen en recyclebare kunststoffen.
In tegenstelling tot een hoop andere vestigingen zag het er hier geordend en opgeruimd uit. Ook aan de telefoon werd ik prima te woord gestaan. Men heeft wel overal een computer voor nodig tegenwoordig, zelfs voor de meest simpele vragen, vakkennis is iets wat je bijna nergens meer vindt. Eigenlijk zou personeel van bouwmarkten een soort basis cursus moeten krijgen.
Op 14 mei 2021bestel ik via de webshop een slangenhaspel a € 143,95 . Het bedrag wordt direct afgeschreven en binnen een uur krijg ik bericht dat de haspel niet op voorraad is ???? Het bedrag zal binnen 2 werkdagen worden terugbetaald. Nu inmiddels 17 later is er nog niets terugbetaald. De Klantenservice is onbereikbaar, met de mededeling in een telefoonmenu na 8 minuten " we hebben het te druk ". Dat snap ik met zo'n service!!! De lokale Praxis in Venray gebeld, welwillend maar ook zij kunnen niets doen, hebben alleen het klantenservice tel.no. van de website. Dit is bar slecht. Praxis doe er wat aan en graag mijn geld zsm terugstorten en je online website fatsoenlijk inrichten.
Grote winkel. Breed assortiment. Soms even zoeken naar een medewerker, maar goed geholpen.
Ruim opgezet, ruim assortiment.
Vaker iets niet te vinden, maar bij Gamma wel. Hond mag bij Gamma wel binnen.
Prima winkel, breed assortiment, niet druk.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Praxis Venray met het openbaar vervoer


Leunen, Zuivelweg 210 meter
87
Leunen, Zuivelweg 230 meter
87

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid