facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praxis Kerkrade Megastore

Praxis Kerkrade Megastore

Info

Voor de Makers Praxis

Adres: Wiebachstraat 77C, 6466 NG Kerkrade
Telefoonnummer: 0455417770
Stad: Kerkrade
Route: Wiebachstraat 77C
Postcode: 6466 NG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Afspraak Praxis, Praxis Lochem, Praxis Steenwijk, Bouwmarkt in de buurt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HORNBACH HORNBACH 183 meter Een zeer uitgebreid assortiment en vakbekwame medewerkers. Bij het naar buiten gaan m...
Hilhorst Tegels & Sanitair BV Hilhorst Tegels & Sanitair BV 235 meter Door Franciene geholpen bij het kiezen van de tegels en badmeubel voor onze nieuwe ba...
Recensies
De 'megastore' van de Praxis verzuipt een beetje tegenover de naastgelegen Hornbach. Eigenlijk is alles bij de Hornbach beterpersoneel, product, prijs. Alleen handig voor enkele aanbiedingen.
Kijken voor aanbiedingen. Dan zeker de moeite waard
Ik heb hier mijn tegels gehaald voor de badkamer en het toilet. Het assortiment tegels en laminaat is echt enorm vind ik zelf. De winkel is groot en ze hebben erg veel producten. De medewerkers zijn heel vriendelijk en geven een duidelijk en goed advies over hetgeen wat je wil kopen.
Hele slechte verkopers. We hebben 3 x dezelfde verkoper gevraagd voor hulp en hij beloofde steeds dat hij zou komen maar na 20 minuten wachten zijn we naar huis gegaan want hij kwam dus niet.
Vragende mensen worden geholpen: op de website van Praxis staan soms lagere prijzen, dat komt door iets wat ze 20% keuze korting noemen. Als je bij de service balie hiernaar vraagt, dan geven ze je die korting ook gewoon aan de kassa. Maar je moet wel vragen, want anders betaal je gewoon de prijs die in het filiaal hangt. Ook vond ik het verrassend dat ze bij de Praxis nog steeds Duplo koplampen verkopen, van Philips. Ik kwam zelfs tot de conclusie dat ze bij de Praxis het goedkoopste waren, in combinatie met de 20% extra keuze korting. Dus handig, als je een oude auto zoals ik rijdt.
Erg jammer dat deze sluit. Zeer kundig personeel dat op deze manier ook hun drive kwijtraakt. Beste personeel, ben jaren bij jullie geweest en kon met vragen bij jullie terecht. Ik hoop dat jullie snel ander werk hebben, het ga jullie goed en bedankt voor de jaren goede service.
Ik heb een paar jaar geleden 4 sterren gegeven, maar ik moet er nu 2 eraf halen. Slechte service en de acties zijn meestal al uitverkocht. Jammer van deze zaak.
Over het algemeen tevreden. Echter, vanochtend speciaal naar de Praxis gereden voor een aanbieding die vanaf vandaag geldt maar die helaas niet aanwezig was. Toch wel vreemd, zeker voor een Megastore. Als je iets wilt verkopen moet je het toch zeker wel in huis hebben. Zodoende naar de Hornbach, daar wel geslaagd.
Grote winkel met ruim assortiment. Enige nadeel is dat je nooit een medewerker zult tegenkomen die je vraagt of je ergens mee geholpen kan worden.
Vriendelijkheid en deskundig. Vanaf dat je binnenkomt begint het met behulpzaam zijn met een lach. Bij aankoop regendoucheset ook nog deskundigheid erbij. Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid