facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praxis

"Goed nieuws voor de Makers! Je mag weer gewoon bij ons binnenlopen voor al je klusbenodigdheden. Belangrijk om te weten: volgens de richtlijnen van het RIVM hanteren we een maximaal aantal bezoekers per winkel. Kom dus alleen en het liefst in de ochtend."
Adres: Hoofdweg 46 B , Capelle aan den IJssel 2908 LC, NL
Telefoonnummer: 010 458 4644
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Hoofdweg 46 B
Postcode: 2908 LC


Openingstijden

Maandag: 08:00-21:00
Dinsdag: 08:00-21:00
Woensdag: 08:00-21:00
Donderdag: 08:00-21:00
Vrijdag: 08:00-21:00
Zaterdag: 08:00-18:00
Zondag: 12:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: Karwei Capelle, Gamma Capelle, Praxis openingstijden Rotterdam, Hornbach openingstijden Capelle aan den IJssel, Gamma openingstijden Capelle aan den Ijssel, HORNBACH capelle aan Den IJssel, Openingstijden Karwei Capelle, Praxis Rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Karwei Karwei 901 meter Heb een zonwering voor het balkon gekocht. inmeetservice en montage heb ik ook via Ka...
Recensies
Geregistreerd als nieuwe klant,de welkomskorting kreeg ik niet want was in de aanbieding. Vindt de prijsstelling aanmerkelijk hoger dan Hornbach 500mtr verderop. Daar die ik voortaan mijn aankopen.
Prima bouwmarkt, maar deze keer wat minder tevreden. Ik was op zoek naar inbouw-tv-aansluitingen. Alleen de afdekplaatjes waren in de winkel te verkrijgen. De tv-aansluiting zelf was alleen online beschikbaar. Jammer!
Ik kom hier regelmatig en graag . Vaak een koopjes tafel. Goede service en ontzettend behulpzaam. Zeker op de verf afdeling hebben ze ontzettend veel geduld en verstand van de vele kleuren en soorten. Een fijne grote zaak met voldoende parkeergelegenheid
Zeer onvriendelijk en onprofessioneel geholpen door een aantal medewerkers, ook bij deze locatie helaas. Zeer butaal en niet meewerkend. Praxis zal niet meer mijn eerste voorkeur zijn.
Fijn personeel, die mijn de juiste informatie gaf over kunstof tegels en bij behorende strips , Nu nog verder in kaart brengen van onze tegel kleur wensen
De betere praxis, maar komt niet boven Hornbach uut, zit bijna om de hoek
Natuurlijk merk je ook hier de prijsstijgingen. 1 medewerkster, chagrijnig reageren op een vraag die ik stelde terwijl ze bezig was gele steekwagens uit te pakken. Gelukkig was een andere verkoper die met een lading voorbij mij liep klantvriendelijk genoeg om mijn vraag te beantwoorden.
Qua assortiment is Praxis sowieso een aanrader.mooie mix tussen A merken en wat goedkopere keuzes. Altijd vriendelijk personeel en meestal ook zeer kundig. Wij komen hier graag en blijven dit zeker doen. Download en check de Praxis app zeker voordat je gaat shoppen hier, dit kan je veeeel geld aan schelen.
Prima winkel met goede aanbiedingen en groot assortiment. Je moet soms zoeken naar een medewerker, maar in welke winkel niet. Ik kan er het meeste vinden wat ik nodig heb. Wel vriendelijk en behulpzaam personeel met kennis van zaken.
Ik kom graag bij Praxis en ben net weer heel goed geholpen, nu door de dames op de verf afdeling. Soms heb je hulp nodig bij het kiezen van kleuren Volgens mij gaat het heel mooi worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid