facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praxis

Praxis
"Goed nieuws voor de Makers! Je mag weer gewoon bij ons binnenlopen voor al je klusbenodigdheden. Belangrijk om te weten: volgens de richtlijnen van het RIVM hanteren we een maximaal aantal bezoekers per winkel. Kom dus alleen en het liefst in de ochtend."
Adres: Verlengde Zuiderloswal 18 , Hilversum 1216, NL
Telefoonnummer: 035 207 1065
Stad: Hilversum
Route: Verlengde Zuiderloswal 18
Postcode: 1216


Openingstijden

Maandag: 09:00-21:00
Dinsdag: 09:00-21:00
Woensdag: 09:00-21:00
Donderdag: 09:00-21:00
Vrijdag: 09:00-21:00
Zaterdag: 09:00-18:00
Zondag: 12:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: Gamma Hilversum, Karwei Hilversum, Praxis Huizen, Openingstijden Karwei Hilversum, Gamma Hilversum Openingstijden, Praxis online, Bouwmaat Hilversum, PontMeyer Hilversum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kookwinkel Oldenhof Kookwinkel Oldenhof 2 km Hoewel het assortiment groot en mooi is, is de service belabberd. De prijs van het aa...
Dille & Kamille Dille & Kamille 2 km Dille & Kamille Hilversum
Recensies
Deze tegels gekocht voor onder het zwembad en ernaast. Zijn en worden door het water te glad, waardoor de kleintjes telkens uitgleden. Af te raden dus. Personeel had er nog nooit klachten over gehad en ik had geen bon meer, dus weg wezen
Mooie winkel maar erg vreemd als je je betaalde bestelling komt halen op de door jouw gekozen tijd dat je dan eerst naar de kassa moet. Vervolgens moet er iemand komen die je je bestelling mee geeft die uit het magazijn moet komen. Beetje omslachtig allemaal.
Overzichtelijk en vriendelijk, hulpvaardig personeel. Jammer dat er geen strooizout werd verkocht, maar hopenlijk hebben we dat niet nodig.
Prima bouwmarkt, goed assortiment, en mooie aanbiedingen. Tip Gamma en Karwei zitten om de hoek is de moeite waard om de prijzen te vergelijken, kan een hoop schelen.
Fijne bouwmarkt met kundig personeel die je graag helpen en van tips voorzien. Echter vind ik de omgeving niet zo uitnodigend.
Hele fijne winkel ben er leuk geslaagd voor mooi laminaat prettig personeel
Tweede keer op rij dat ik naar een leeg vak sta te kijken. Beter honderd meter verderop kijken. Daar houden ze de voorraad tenminste bij.
De bol is erg lekker , maar de capuccino is slecht.
Vind ik het niet bij de collega bedrijven? Dan uiteindelijk hier weer geslaagd
Top. Een erg vriendelijke wat oudere werknemer hielp mij om mijn lijstje in mijn kar te krijgen. Zijn jongere collega hielp me het zware werk in de auto te zetten. En alles was er voor een prima prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid