facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praxis doe-het-zelf center

Praxis doe-het-zelf center
"Praxis is er voor alle Makers. Of je nou iets repareert of iets nieuws creëert: wat je zelf hebt gemaakt, geeft een voldaan gevoel. Wij spelen in op de wensen van alle Makers, zowel beginnende als ervaren doe-het-zelvers, met het beste aanbod producten. Met aanvullende services zoals o.a. gereedschap verhuur, aanhanger verhuur en de houtzagerij kun jij gelijk aan de slag met jouw klus. En voor elke klus hebben we passend advies en handige stappenplannen voor je klaar staan."
Adres: Europalaan 34 , Utrecht 3526 KS, NL
Telefoonnummer: 030 289 7134
Stad: Utrecht
Route: Europalaan 34
Postcode: 3526 KSop zoek naar gerelateerd: praxis openingstijden, praxis rotterdam, praxis folder, praxis maastricht, praxis korting, praxis den haag, praxis amsterdam, praxis eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gamma Gamma 3 km
Praxis Praxis 5 km Voor de Makers.
Recensies
Kleinste bouwmarkt die ik ooit gezien heb! Maar het assortiment is er reuze. Eigenlijk is er alles wel te halen, maar dan is er beperkte keuzen. Ik ben daar regelmatig geweest om schroeven, verftape of iets dergelijks moest halen. Personeelslid vriendelijk en behulpzaam. Veel kennis en ze denken goed met je mee.
De vriendelijkste hulp die je kan hopen. Ik ben dol op deze mannen die me door elke klus heen praten. Geen vraag is te gek/dom.
Medewerkers zijn heel vriendelijk, behulpzaam en vooral vrolijk. Kom hier graag!
We gingen haken kopen voor een rek voor mijn vriendin. Ik had de juiste haken meteen te pakken. Maar vriendin twijfelde. Stevigheid? Formaat? Handigheid? Hulp erbij gevraagd. Was prima uitleg. Wat voor rek is het? Is het zwaar? Ja wel een beetje. Oh die haken hebben we niet. Dus ik ten slotte: zullen we die eerste haken nemen voor 1,59? Nou ok. Haken pasten prima rek heb in 3 minuten opgehangen. Houdt iemand dit bij? Krijg ik hier punten voor ofzo? En zo ja, waar kan ik die inzien?
Voorraad online klopt helaas - weer - niet met de winkelvoorraad.
Bijzonder leuke zaak met deskundigheid en humor.
Ze hebben veel meer producten dan ik had verwacht. Ik werd super vriendelijk geholpen en ik kom hier zeker vaker terug. Heel fijn als je even snel iets nodig hebt en het wil vervoeren op de fiets.
Heerlijk fijne service. Ze denken mee!
Top zaak met top personeel. Evt een aanwinst! Vroeger zat hier in de Biltstraat een doe het zelf winkel met heel vriendelijk personeel. ... nu weer een city bouwmarkt en dan denk je Praxis... zal wel 19 jarige jochies zijn... nee hoor echt personeel met verstand van zaken die je graag adviseren. Ja iets duurder maar met je klantenpas heb je toch gauw een paar euro korting en naar een andere zaak rijden buiten het centrum kost ook tijd geld en is slecht voor het milieu.
Fijn dat er nog een bouwmarktje in het centrum is, ipv die giganten op industrieterreinen buiten de stad. Prima voor ff snel iets simpels of kleins.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid