facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praxis Bouwmarkt

Praxis Bouwmarkt
"Praxis is er voor alle Makers. Of je nou iets repareert of iets nieuws creëert: wat je zelf hebt gemaakt, geeft een voldaan gevoel. Wij spelen in op de wensen van alle Makers, zowel beginnende als ervaren doe-het-zelvers, met het beste aanbod producten. Met aanvullende services zoals o.a. gereedschap verhuur, aanhanger verhuur en de houtzagerij kun jij gelijk aan de slag met jouw klus. En voor elke klus hebben we passend advies en handige stappenplannen voor je klaar staan."
Adres: Beverburcht 4, 9603 TK Hoogezand
Telefoonnummer: 0598-394727
Stad: Hoogezand
Route: Beverburcht 4
Postcode: 9603 TK



op zoek naar gerelateerd: praxis folder, praxis terneuzen, praxis online, praxis weert folder, praxis maastricht, bouwmarkten nederland, praxis breda, gamma
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GAMMA Hoogezand GAMMA Hoogezand 103 meter Goed geholpen in de lockdown-tijd! Ik was niet helemaal zeker over welk product ik mo...
Recensies
Mevrouw achter de kassa zegt op belerende toon. "U krijgt geen keuze korting, als u de app niet wilt of kunt downloaden. Dat is de tijd van nu hé." Ik vind dit niet klantvriendelijk. Bij andere winkels hebben medewerkers toch ook een pasje, waarmee ze korting kunnen verrekenen?
Haast geen klanten tegen 10.45 op 9 mei en dan hebben de 2 dames bij de kassa niet het fatsoen om je te groeten en blijven gewoon tijdens het afrekenen met elkaar kletsen over een kolidraadarm dieet, kijken je niet aan groeten je niet bij het weggaan.
Kom ik altijd , en altijd goed Frisse winkel met goede verlichting en prima parkeren ook.
Het is heerlijk om daar te winkelen
Prima winkel voor spulletjes. En goede machines om te huren. Maar het nadeel daarvan is dat je wel een beetje lang moet wachten totdat de medewerker al je informatie heeft ingevuld. Kon wel iets sneller maar aan de andere kant begrijp ik het wel
De kennis van de medewerkers laat soms te wensen over. Toen ik eens vroeg naar de hulpstukken voor een HWA rond 100 werd mij verteld dat dat een vrij onbekende maat is die ze niet in het assortiment hebben . Je snapt dat ik daar om moest lachen, bovendien verkopen ze het y-stuk wel. Je kunt je het gesprek ongeveer voorstellen.
Ben weer geweldig geholpen door een medewerker en zoals altijd heel vriendelijk.
Wilde een aantal goederen met mijn telefoonapp betalen. Ik had dit niet eerder gedaan en vroeg om uitleg. Wel was mijn telefoon voorbereid en dit had ik ook meegedeeld. Men had hier geen tijd voor, omdat het te druk was. Nu bleek mij via internet,dat ik met 1 klik op de zijkant van de telefoon de betaling kon uitvoeren. Jammer dat ze bij de kassa niet 1 seconde tijd hadden om mij dit mee te delen, maar vervolgens wel minuten bezig waren om mij te vertellen dat het te druk was. Ik had iets meer klantvriendelijkheid van de praxis verwacht.
Ik kan een enorme tekst schrijven hoe je hier behandelt wordt als klant, maar dat laat ik. Als je de filiaalmanager er bij wilt roepen wordt er gezegd “dat doen wij niet”. Toen kon er direct gehandeld worden. Kortom, zij hebben dondersgoed door waar zij mee bezig zijn. Wij komen hier nooit meer.
Hier recent geweest om een product dat online was aangeschaft terug te brengen. Het duurde 20 minuten om dit voor elkaar te krijgen en het zou binnen een paar werkdagen teruggestort worden op onze rekening. Ondertussen zijn we 3 weken verder en hebben we ons geld nog niet terug gekregen. Ondertussen over gebeld met het hoofdkantoor van Praxis en die vroegen direct of het toevallig over filiaal Hoogezand ging ‘want er waren meerdere meldingen over terugbetalingen die misgingen’ vanuit dit filiaal. Je hoeft hier niet te zijn voor aftersales..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid