facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praxis Bouwmarkt

Praxis Bouwmarkt
"Praxis is er voor alle Makers. Of je nou iets repareert of iets nieuws creëert: wat je zelf hebt gemaakt, geeft een voldaan gevoel. Wij spelen in op de wensen van alle Makers, zowel beginnende als ervaren doe-het-zelvers, met het beste aanbod producten. Met aanvullende services zoals o.a. gereedschap verhuur, aanhanger verhuur en de houtzagerij kun jij gelijk aan de slag met jouw klus. En voor elke klus hebben we passend advies en handige stappenplannen voor je klaar staan."
Adres: Jumaweg 2, Kollum
Telefoonnummer: +31511451080
Stad: Kollum
Route: Jumaweg 2



op zoek naar gerelateerd: praxis kerstactie, praxis openingstijden, praxis folder, praxis rotterdam, praxis korting, praxis 40 jaar, praxis online, praxis maastricht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BLOKKER BLOKKER 681 meter Redelijk grote winkel, duidelijke van opzet, vriendelijk vakkundig personeel, aanrade...
Icono vakzaak Nauta Icono vakzaak Nauta 792 meter Super goedkoop
Webwinkel Icono Webwinkel Icono 1 km Super goedkoop
Recensies
Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel die hun werk zichtbaar ook leuk vinden, daar koop ik liever dan bij mensen die je liever zien gaan dan komen....
Een heel slechte zoekfunctie op de site! Na een goed gedefinieerde zoekopdracht word je geconfronteerd met een enorme rij artikelen die niets te maken hebben met de zoekopdracht.
Een bouwmarkt waar je nog goed wordt geholpen, men neemt de tijd om mee te lopen als je iets niet kunt vinden en geven duidelijke uitleg over hun producten.
Het is makkelijk te vinden, vriendelijk personeel
Hier is altijd aandacht voor de klant. Fijn personeel
Leuke winkel, prima service
Vandaag weer bezocht en weer zeer goed geholpen. Hele vakbekwame en vriendelijke medewerkers. En een mooi assortiment voor de kleine en de grote klus in huis en tuin.
Prima bouwmarkt, maar op een of andere manier kom ik er niet graag. Misschien het personeel wat niet altijd even vakkundig en gastvrij overkomt. Maar zeker niet onacceptabel.
Leuke winkel. Medewerkers helpen je graag. Goede service.
Wat een ongelooflijke leidinggevende, kom je met een kapotte boormachine die het na 4 gaatjes heeft begeven. Wordt je uitgemaakt voor leugenaar! Er zou meer mee gedaan zijn. Niet te geloven!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid