facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praxis Bouwmarkt

Praxis Bouwmarkt
"Praxis is er voor alle Makers. Of je nou iets repareert of iets nieuws creëert: wat je zelf hebt gemaakt, geeft een voldaan gevoel. Wij spelen in op de wensen van alle Makers, zowel beginnende als ervaren doe-het-zelvers, met het beste aanbod producten. Met aanvullende services zoals o.a. gereedschap verhuur, aanhanger verhuur en de houtzagerij kun jij gelijk aan de slag met jouw klus. En voor elke klus hebben we passend advies en handige stappenplannen voor je klaar staan."
Adres: Kolenbranderstraat 1, 8601 VC Sneek
Telefoonnummer: 0515-428600
Stad: Sneek
Route: Kolenbranderstraat 1
Postcode: 8601 VC



op zoek naar gerelateerd: praxis online, praxis eindhoven, praxis folder, praxis openingstijden, praxis rotterdam, praxis den haag, praxis korting, praxis amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praxis Sneek Praxis Sneek 0 meter Slechte service als er een product met schade is ter plaatsen op een amateuren manier...
KARWEI Sneek KARWEI Sneek 124 meter Korting op artikel en super geholpen
Recensies
Slechte service als er een product met schade is ter plaatsen op een amateuren manier gerepareerd onder het mom van riep mijn collega die is handig. Had product hard nodig anders had ik het laten liggen als ik de persoon weer zie vraag ik haar niet wat een appart ding.
Opzich een leuke bouwmarkt. Alleen als je personeel nodig hebt moet je zoeken. Voor de rest heb je veel keuze.
Mooie zaak .lekker ruim opgezet. Ook voor minder valide personen zeer toegankelijk. Ook personeel zeer vriendelijk..
Ik moest even snel n dimmertje halen en eenmaal binnen merkte ik snel dat ik de lay-out van de winkel niet erg overzichtelijk vond. Nu kun je met n beetje logica in de meeste bouwmarkten vaak wel vinden wat je nodig hebt, dus dat lukte ook hier prima. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
Een mooie bouwmarkt, ik ben zeer vriendelijk geholpen en uiterst tevreden.
Keurige winkel. Mooi ruim opgezet. Veel keus
Zeer slechte service. Hadden vorige week een bestelling gedaan in de winkel. Duurde allereerst erg lang. Verkoper was al een half uur bezig met onze contact gegevens op te schrijven. De verkoper zei dat het product donderdag geleverd zou worden. Die vrijdag nog niks gehoord en zelf maar gebeld. Bleken ze nergens vanaf te weten. Bestelling was zoek en kon niet meer geleverd worden, terwijl ik zelf wel een factuur had mee gekregen. Doen daarnaast ook geen moeite om het product van een ander filiaal naar Sneek te laten komen. Een simpele sorry over de telefoon krijg je mee. Kortom zeer slechte service.
Prima bouwmarkt, maar kappen met al die niet werkende Corona maatregelen als er straks weer een zogenaamde variant de kop op steekt. Wie daar nu nog steeds in geloofd wordt straks raar wakker.
Kan er altijd kopen wat ik nodig ben. Voor de normale dhz goed assortiment
Fijne bouwmarkt, voorraad kan je makkelijk online checken zodat je niet voor niets komt. Ruim en modern, je vindt er ook een aantal andere merken/producten dan bij de karwei die er vlakbij zit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid