facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praxis Bouwmarkt

Praxis Bouwmarkt
"Praxis is er voor alle Makers. Of je nou iets repareert of iets nieuws creëert: wat je zelf hebt gemaakt, geeft een voldaan gevoel. Wij spelen in op de wensen van alle Makers, zowel beginnende als ervaren doe-het-zelvers, met het beste aanbod producten. Met aanvullende services zoals o.a. gereedschap verhuur, aanhanger verhuur en de houtzagerij kun jij gelijk aan de slag met jouw klus. En voor elke klus hebben we passend advies en handige stappenplannen voor je klaar staan."
Adres: Marconiweg 22, 3225 LV Hellevoetsluis
Telefoonnummer: 0181-320844
Stad: Hellevoetsluis
Route: Marconiweg 22
Postcode: 3225 LV



op zoek naar gerelateerd: Praxis online, Praxis Castricum, Praxis Leusden, Praxis pasen 2022, Praxis Leerdam, Praxis Delfgauw, Praxis Almere poort, Praxis Bolsward
Recensies
Sinds alweer wat jaren geleden de Formido omgetoverd is tot deze Praxis, kan ik er maar niet aan wennen. Ik vindt hem gewoon niet meer zo gezellig. Gelukkig heb ik niet vaak iets nodig wat ik hier moet halen.
Fijne zaak met zeer prettig personeel die altijd bereid is om je te helpen of iets uit te zoeken. Chapeau.
Ik ben altijd gewend om bij de Gamma te komen maar op Zondag is deze dicht in Hellevoetsluis dus kom je dan uit bij de Praxis. Niet mega veel aanbod maar net genoeg om niet naar Spijkenisse te hoeven rijden.
Volgens de website 6 ce stekkers aanwezig maar in de winkel is er geen 1.
Je vindt hier wat je hebben moet. Qua indeling vindt ik hem niet echt handig. Maar daarvoor zal ik dan wel weer een gewone huisvrouw voor zijn.
Veel gereedschap en net zo als andere winkels stervens duur.
Vorige week zondag naar toe geweest. Oeps gesloten internet is er niet voor niets. Eerst even kijken op internet. Ze hebben eigenlijk nog gelijk ook dat ze dan dicht zijn.
klein maar fijn, slimme indeling waardoor ze heel veel hebben in een relative kleine winkel en nog overzichtelijk ook!
Ze hebben niet alles geen tochtsyrips voor kunstof ramen jammer
Na wat gesteggel heb ik toch mijn tuinhout kunnen laten zagen bij ze en omdat ik iets te laat was voor de korting heb ik deze toch van ze gekregen. Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid