facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praxis Bouwmarkt

Praxis Bouwmarkt
"Praxis is er voor alle Makers. Of je nou iets repareert of iets nieuws creëert: wat je zelf hebt gemaakt, geeft een voldaan gevoel. Wij spelen in op de wensen van alle Makers, zowel beginnende als ervaren doe-het-zelvers, met het beste aanbod producten. Met aanvullende services zoals o.a. gereedschap verhuur, aanhanger verhuur en de houtzagerij kun jij gelijk aan de slag met jouw klus. En voor elke klus hebben we passend advies en handige stappenplannen voor je klaar staan."
Adres: Stationsstraat 122, 5751 HJ Deurne (gemeente)
Telefoonnummer: 0493-353300
Stad: Deurne
Route: Stationsstraat 122
Postcode: 5751 HJ



op zoek naar gerelateerd: Gamma Deurne, Bouwmarkt open, Praxis openingstijden zondag, Praxis Megastore locaties, Praxis wassenaar, Praxis Leusden, Bouwmarkt Helmond, Praxis Schiedam
Recensies
Zaterdagmiddag 11 maart prima geholpen door een erg vriendelijke dame achter de servicebalie. Zij loste ons probleem met de combistekker snel en goed op. Alles werkt nu naar behoren en zoals het moet. Ik ben een tevreden klant. Pluimpje voor de medewerkster.
Veel goede aanbieding, hebben bijna alles wat snel nodig hebt
Vriendelijk personeel, goede uitleg, genoeg parkeergelegenheid.
Goed geholpen en weer 40 procent korting met de app
Altijd parkeerplek fijne winkel alleen niet alles op voorraad
Er is zoveel keuzen dat ik het niet meer kon vinden! Maar gelukkig heeft een aardige jonge man mij geholpen. Volgensmij heette hij Niels! Ander personeel was overigens ook top, ze wisten precies waar de aansluiting van coaxkabel lag. En ze wisten ook de prijs te vertellen. Ik kom sowieso vaker terug.
Hebben echt veel en voor ieder wat wils
Ruim assortiment en de altijd vertrouwde service. Laatst terug gegaan met een daar aangeschafte schuurmachine in verband met een defect aan de accu. werd perfect geholpen en het probleem werd binnen enkele dagen "binnen de garantie " opgelost. Echt super. Lang geleden dat ik zo goed en vlekkeloos geholpen ben. Ga zo door!!!
Ik was een actie misgelopen door wat pech, maar de beste heer die me hielp bij de vloerenafdeling heeft tóch nog de actieprijs geregeld voor me. Klasse!
Weer staan te wachten tot een collega die het wel weet komt helpen. Na een kwartier bleek dat de ene op kantoor was gaan zitten en de ander liever klanten die na mij binnen waren gekomen ging helpen. En dat is niet de eerste keer daar. De enige reden voor mij, en voor meer mensen, om daar binnen te lopen, is dat t de enige bouwmarkt in Deurne is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid