facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praxis Bouwmarkt

Praxis Bouwmarkt
"Praxis is er voor alle Makers. Of je nou iets repareert of iets nieuws creëert: wat je zelf hebt gemaakt, geeft een voldaan gevoel. Wij spelen in op de wensen van alle Makers, zowel beginnende als ervaren doe-het-zelvers, met het beste aanbod producten. Met aanvullende services zoals o.a. gereedschap verhuur, aanhanger verhuur en de houtzagerij kun jij gelijk aan de slag met jouw klus. En voor elke klus hebben we passend advies en handige stappenplannen voor je klaar staan."
Adres: Mizar 6, 7891 VE Klazienaveen
Telefoonnummer: 0591-317295
Stad: Klazienaveen
Route: Mizar 6
Postcode: 7891 VE



op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Kluswijs Klazienaveen, Bouwmarkt Praxis Ommen, Praxis Haarlem, Praxis Haren, Praxis Groningen Peizerweg, Praxis Megastore locaties, Openingstijden Praxis Emmen, Bouwmarkt Emmen zondag open
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praxis Klazienaveen Praxis Klazienaveen 0 meter Leuke gezellige bouwmarkt aardig personeel goed geholpen
KlusWijs KlusWijs 97 meter Is gewoon goed, ik ga meestal naar de praxis ernaast maar dat komt puur omdat ik 7jr ...
Recensies
Goede zaak, maar onduidelijkheid over Praxis Plus. Ik woon in Duitsland en zie soms zeer goede prijzen Praxis ervaar ik over het algemeen als stevig aan de prijs. Een Gardena set voor bijna de helft leek een uitstekende aanbieding, alleen niet voor degene die niet in NL woont, want het formulier om mij aan te melden, herkent geen Duitse postcodes......IT foutje?
Peperduur Helaas wel dichterbij dan Hornbach Maar prijs is veel hoger dan hornbach Voor een paar dingen loont het al heel snel om hornbach op te zoeken , ookal is dat 100 km verder
Uitstekend service ervaren bij de Praxis in Emmen. Zeer tevreden.
Altijd goed geholpen, kundig personeel en mooie ruime overzichtelijke bouwmarkt, en parkeergelegenheid is top!
Nalatig behandelt bij deze winkel in klazienaveen. Kwamen daar na 3 uur ploeteren met laminaat wat niet goed was. De desbetreffende persoon wilde er helaas niets van weten. Legde wat planken aan elkaar en keek er verder niet naar. Gaf alleen meermaals aan dat het laminaat gewoon goed was en hij er al tig vierkante meters mee gelegd had. Paar keer het probleem aan gegeven en uiteindelijk maar weer naar huis gegaan. Konden ook niet alles retour doen, alleen dat wat niet aangebroken was. Bij thuiskomst gebeld naar praxis emmen en alles mee genomen daar naartoe. Heel vriendelijk te woord gestaan door een medewerkster en haar collega. Laminaat werd in elkaar gelegd en probleem werd gelijk bevestigd. De freesranden waren niet diep genoeg en daardoor konden we er dus geen vloer mee leggen. Alles is daar netjes terug genomen, ook de aangebroken pakken. Geld netjes terug gehad. Gewoon zoals het hoort.
Dikke prut, personeel met weinig verstand van zaken, overal marketingcommunicatie met 10/20% korting maar bij afrekenen geen korting… zijn gemiddeld 15/20% duur dan menig ander bouwmarkt, ook wanneer je dat aangeeft geen enkele mogelijkheid tot meedenken! Volgende keer rij ik toch weer door naar de Gamma in Emmen
Geen hulp aanwezig om de ypon blokken in m'n auto te tillen. Dit moest ik zelf maar doen. Logisch wel, maar toch een stukje service die je dan mist als vrouw.
Eigenlijk net te klein om zichzelf een volwaardige praxis te noemen, assortiment laat te wensen over door de grootte van het pand. Verder vriendelijk en behulpzaam personeel.
Ook vind goed is
Vandaag zeer vriendelijk geholpen door Iris. Wij zaten met een probleem en dat is zeer netjes opgelost door de Praxis !!!! Alleen maar lof en een dikke pluim! Dat zijn tenminste mensen met hart voor de zaak!!! GEWELDIG!!!! Zo doorgaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid