facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praxis Bouwmarkt

Praxis Bouwmarkt
"Goed nieuws voor de Makers! Je mag weer gewoon bij ons binnenlopen voor al je klusbenodigdheden. Belangrijk om te weten: volgens de richtlijnen van het RIVM hanteren we een maximaal aantal bezoekers per winkel. Kom dus alleen en het liefst in de ochtend."
Adres: Havenstraat 41, 2681 LC Monster
Telefoonnummer: 0174-286000
Stad: Monster
Route: Havenstraat 41
Postcode: 2681 LC



op zoek naar gerelateerd: Praxis openingstijden, Praxis Hoofddorp openingstijden, Praxis Sittard geleen, Bouwmarkt Westland, Praxis harlingen adres, Praxis Megastore locaties, Praxis Almere Poort, Praxis openingstijden zondag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praxis Monster Praxis Monster 0 meter Had duidelijk doorgeven dat ik voor rolgordijnen kwam .Helaas was er helemaal geen ra...
Onderhoudsbedrijf Riethoven VOF & Zn. Onderhoudsbedrijf Riethoven VOF & Zn. 2 km Ons bedrijf Onderhoudsbedrijf Riethoven VOF & Zn. is een familiebedrijf met jarenlang...
Recensies
Klantvriendelijkheid is ver te zoeken. Er zijn echt wel mensen die behulpzaam zijn maar het merendeel niet. Mevrouw begint om 16.53 al te brullen vanaf de kassa dat ze over 2 minuten dicht gaan. Volgens mij staat er 17.00 bij de openingstijden! Eenmaal bij de kassa kan er geen begroeting vanaf.Ik gaf aan dat er korting op een artikel zat. Met een onvriendelijke blik zegt ze met de Praxis pas. Na de transactie kon er ook geen begroeting meer vanaf. Ik ga voortaan wel naar de Gamma.
Ongelofelijk onbeschoft, ga alsjeblieft naar een ander filiaal!! Via de website met een medewerker gechat om 10 voor 6, deze gaf aan dat ik een filiaal moest bellen. Ik bel dit filiaal om 5 voor 6, duurt 2 minuten voordat er werd opgenomen waarschijnlijk omdat ze dat niet wilden want ze gaan om 6 uur dicht en toen er werd opgenomen was het "Wij zijn dicht" "Ik heb niemand meer achter lopen" ik wilde de vorm van iets weten wat voor in de winkel staat "Wat wilt u dan weten?" "Ja maar iedereen loopt voor/wij gaan dicht" vraag dan niet om welk product het gaat?? er kwam nog een onbeschoft excuus aan maar ik heb opgehangen.. Hoe moeilijk is het om even naar een product te lopen en te kijken welke vorm het heeft?? Ga dan een andere baan zoeken als je overduidelijk hier geen zin in hebt...
Helaas heb ik en aan de reviews te lezen meer mensen een slechte ervaring met de Praxis bouwmarkt in Monster. Klantgerichtheid is hier dan ook ver te zoeken en dat is nog zacht uitgedrukt. De leidinggevende Linda waar het allemaal mee begint is allesbehalve professioneel en uitermate klantonvriendelijk. Afspraken worden niet nagekomen en er wordt uitermate klantonvriendelijk aan de telefoon gedaan. Hier valt geen oplossing mee te vinden of überhaupt een normaal gesprek mee te voeren. Praxis hoofdkantoor doe er wat aan!!!! Koop uw spullen liever bij een andere bouwmarkt!
Erg slechte service. Medewerkers onvriendelijk en met de kortingsacties is er altijd wel wat. Helaas geen goede ervaringen met deze winkel. Ik sla deze winkel over en ga naar een andere bouwmarkt.
Kwam op het laatste moment nog binnen voor sluitingstijd. Maar werd nog heel netjes geholpen. Echt top.
Leuk zo'n Praxis app maar....... Houd er rekening mee dat je in de bouwmarkt meestal weer moet inloggen omdat ze je wachtwrd regelmatig uit de app halen. Dit is tegenstelling tot de ongevraagde reclameuitingen waarmee ze je in de telefoon wel gemakkelijk vinden.
Ik kom hier omdat het dichtbij is, maar anders zou ik hier niet komen. Wederom slechte ervaring. Nieuwe vlotter nodig. Oude meegenomen en bij balie om hulp gevraagd, ik ben geen loodgieter. Werd mij verteld in gangpad te wachten, medewerker zou komen. Na 10 minuten jonge medewerker aangesproken, was helaas stagiair. Deze bracht mij wel behulpzaam bij collega. Collega pakte 2 vlotters, was zeker dat ze allebei goed waren, maar wilde nog even overleggen met andere collega. Collega was ook 100% zeker: deze vlotters passen allebei wel. Ik vroeg nog een paar keer of het dezelfde aansluitingen waren als mijn oude die ik ze weer liet zien. Ja hoor mevrouw, is universeel. Naar huis. Mijn broer zou de vlotter plaatsen, keek naar vlotter en zei direct: dat past voor geen meter. Grrr.. dus weer terug om te ruilen, deze keer met broer. Gelukkig heeft hij er WEL verstand van!
Die hebben zo afgedaan! Online bestelling gedaan. Van te voren uiteraard gekeken of alles voorradig was. Word ik gebeld met de mededeling dat de basisset niet voorradig is. Hoe kan dat nou, ik had nog gekeken en ik had het de volgende dag toch echt nodig. Zegt ze heel geïrriteerd: "denkt u dat ik kan toveren?" Als je ervoor had gezorgd dat de voorraad klopt, had je niet hoeven te toveren!!
Vriendelijk personeel. Schone overzichtelijke winkel. Compleet assortiment.
Vandaag prima geholpen door een jongeman die bleef zoeken naar de laatste Keter opbergdoos die in die maat voorradig moest zijn tot die gevonden was.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid