facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praxis Bouwmarkt

Praxis Bouwmarkt
"Praxis is er voor alle Makers. Of je nou iets repareert of iets nieuws creëert: wat je zelf hebt gemaakt, geeft een voldaan gevoel. Wij spelen in op de wensen van alle Makers, zowel beginnende als ervaren doe-het-zelvers, met het beste aanbod producten. Met aanvullende services zoals o.a. gereedschap verhuur, aanhanger verhuur en de houtzagerij kun jij gelijk aan de slag met jouw klus. En voor elke klus hebben we passend advies en handige stappenplannen voor je klaar staan."
Adres: Buitenbulkweg 1, 4005 LA Tiel
Telefoonnummer: 0344-624420
Stad: Tiel
Route: Buitenbulkweg 1
Postcode: 4005 LA



op zoek naar gerelateerd: Praxis online, Praxis Hoofddorp openingstijden, Praxis Sittard geleen, Praxis openingstijden zondag, Praxis harlingen adres, Praxis Megastore locaties, Praxis Almere Poort, Praxis prijsgarantie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praxis Tiel Praxis Tiel 0 meter Wij hadden een online een bestelling geplaatst, zou tussen 2 en 3 uur klaar staan daa...
Raab Karcher Tiel Raab Karcher Tiel 2 km Zeer deskundig en behulpzaam personeel
Karwei Tiel Karwei Tiel 2 km Karwei is geen bouwmarkt meer.. Een Leen Bakker met wat doe het zelf spullen...
Recensies
Aanbod zoals in elke praxis, goed bereikbaar. Bordjes in de praxis gangpaden etc achterhaald, matcht niet met dat wat er in de gangpaden liggen of er staat niks op. Daardoor kan je slecht dingen vinden zonder hulp van een medewerker.
Dit is toch wel mijn "go to" bouwmarkt. Ik vind het een plezierige winkel. Overzichtelijk opgesteld Hoewel ik soms ook niet altijd iets terug kan vinden naar dan weet het behulpzame personeel mij wel verder te helpen. Goed assortiment eigen merk maar ook zeker overige merken. Ruime parkeerplaats. Makkelijk bereikbaar.
Goed geholpen. Alleen is die trap voor de ingang gruwelijk ouderwets. Cocky
Nou klant vriendelijke zijn ze niet wat een bagger winkel in tiel
T is un mooie winkel. Kleine aandacht; meestal moet ik overal zoeken of ik ergens een medewerker kan vinden.
Prima, grote bouwmarkt. Vriendelijke medewerksters.
Vriendelijk personeel. Overzichtelijk zoals bijna alle praxis vestigingen.
Gisteren proberen te bellen naar de praxis. Werd in eerste instantie niet opgenomen. Na de 2e keer bellen werd en opgenomen en moest ik ook nog even 7 minuten wachten met de vraag voor een ruil fles gas. Deze hadden ze. Moest daarvoor dan we 59 euro afrekenen. Dat is 25 euro meer dan dat ik voor de fles en vulling betaald heb! Ik snap dat de prijzen wat omhoog gegaan zijn maar zoveel!!??? Daarnaast moest ik de fles ook nog kopen 79 euro want ze namen als Primagas dealer mijn fles niet meer in omdat deze te klein zou zijn?? Ze zijn tenslotte dealer van de fles die ik heb. Hier niet mee akkoord gegaan. Gebeld naar de WELKOOP in geldermalsen ook dealer van primagas, Geen probleem, ruil hem maar om kosten 29 euro! Kijk zo hoort het! Advies voor praxis. Als je geen gas wil verhandelen, hang er dan geen schandalige prijzen aan maar stop er gewoon mee.
Netjes zeker maar ongezellig weet niet waarom maar dat krijg ik als ik binnenkom. Verder alle producten altijd voorradig.
Wat een mooie grote winkel met fantastische medewerkers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid