facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praxis Bouwmarkt

Praxis Bouwmarkt
"Praxis is er voor alle Makers. Of je nou iets repareert of iets nieuws creëert: wat je zelf hebt gemaakt, geeft een voldaan gevoel. Wij spelen in op de wensen van alle Makers, zowel beginnende als ervaren doe-het-zelvers, met het beste aanbod producten. Met aanvullende services zoals o.a. gereedschap verhuur, aanhanger verhuur en de houtzagerij kun jij gelijk aan de slag met jouw klus. En voor elke klus hebben we passend advies en handige stappenplannen voor je klaar staan."
Adres: Prisma 101, 3364 DJ Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184-493444
Stad: Sliedrecht
Route: Prisma 101
Postcode: 3364 DJ



op zoek naar gerelateerd: Hornbach Sliedrecht, Hornbach Alblasserdam, Bouwmarkt Papendrecht, Karwei Papendrecht, Praxis Dordrecht, Bouwmarkt Praxis Ommen, Praxis openingstijden Dokkum, Praxis België
Recensies
Duurzaam ondernemen Een betere wereld begint niet alleen bij jezelf maar ook en vooral bij de keuzes die bedrijven maken. Het wordt steeds duidelijker dat de duurzame keuzes van bedrijven een belangrijke impact hebben. Als grootste doe-het-zelf retailer in de Benelux neemt Maxeda DIY Group, moederbedrijf van Praxis, daarom haar verantwoordelijkheid in het nastreven van duurzaam ondernemen. Duurzaam ondernemen betekent voor ons het bereiken van zakelijk succes met respect voor mens en milieu. Met onze strategie ‘Maak het Duurzaam’ willen wij de komende jaren bouwen aan een duurzame en aantrekkelijke retail organisatie. Onze strategie op het gebied van duurzaamheid richt zich op drie focusgebieden Onze mensen, Onze winkels/hoofdkantoren, Onze producten waarin Maxeda via verschillende bestaande en nieuwe duurzame initiatieven zich inzet om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu, de samenleving en onze organisatie. Onze aanpak Wij zijn toegewijd om een duurzame bijdrage te leveren aan mens en milieu. Van een verantwoorde inkoop van materialen en producten tot het aangaan van duurzame partnerschappen en het verminderen van plastic. Samen met onze medewerkers, klanten en leveranciers zetten we ons via verschillende duurzame initiatieven in voor een betere wereld.
Top zaak!!! top eigenaar! goede service en kennis van zaken. Henk is een zeer goede adviseur samen met Mo en kwa verf weet Debora alles! er is enkel 1 blonde dame Lichelle of Michelle die is 9 van de 10 chagerijnig en onvriendelijk...jammer terwij al het andere personeel zo leuk is! kom er graag!
Waardeloos ik koop nooit weer wat bij praxis!! Wat een service bah . Zo wel online als telefonisch om te kotsen . Je krijgt niemand te pakken. Hun excuses corona. Tja dat heb ik eerder gehoort. Nog geen 1 ster waard!!!!! Koop nu niet bij de praxis mensen je kunt naar je geld fluiten!!!!!
Altijd Vriendelijk personeel maar de voorraad viel me erg tegen. Was opzoek naar leuke buitenverlichting maar van alles lagen er maximaal 2 a 3. Gezocht naar een medewerker maar tegen sluitingstijd aan was dat zoeken naar een schroefje naald in een hooiberg.
Prima ruime winkel alles wat we nodig hadden was er
De winkel is ruim en overzichtelijk opgezet. Het geheel komt opgeruimd en schoon over , wat het prettig maakt om te winkelen. Het personeel helpt je met je vragen over wat je zoekt en denkt mee wat je nodig kunt hebben , met veel geduld. De parkeerplaats is ruim en er is een snackbar voor een eventuele snelle hap. Openingstijden ivm maatregelen tijdelijk aangepast : 09:00-18:00.
Fijne winkel waar ge goed geholpen wordt.
Bijzonder goede service! Echt een hele fijne ervaring, kom zeker terug voor mijn elektra!
Ben je aan de klus koop je spullen bij praxis dus .
Fijne winkel,duidelijk aangegeven waar alles staat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid