facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praxis Bouwmarkt

Praxis Bouwmarkt
"Praxis is er voor alle Makers. Of je nou iets repareert of iets nieuws creëert: wat je zelf hebt gemaakt, geeft een voldaan gevoel. Wij spelen in op de wensen van alle Makers, zowel beginnende als ervaren doe-het-zelvers, met het beste aanbod producten. Met aanvullende services zoals o.a. gereedschap verhuur, aanhanger verhuur en de houtzagerij kun jij gelijk aan de slag met jouw klus. En voor elke klus hebben we passend advies en handige stappenplannen voor je klaar staan."
Adres: Symon Spiersweg 2, 1506 RZ Zaandam
Telefoonnummer: 075-6700121
Stad: Zaandam
Route: Symon Spiersweg 2
Postcode: 1506 RZ



op zoek naar gerelateerd: Praxis openingstijden Wormerveer, HORNBACH Zaandam, Gamma Zaandam, Karwei Zaandam, Symon Spiersweg 1 Zaandam, Openingstijden Karwei Zaandam, Bouwmarkt Praxis Ommen, Openingstijden Hornbach Zaandam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praxis Zaandam Praxis Zaandam 0 meter Hahaha staat een viskraam voor de deur daar ben ik geweest
Het IJzerhuis Het IJzerhuis 62 meter Het IJzerhuis is al sinds 1907 actief als ijzerhandel. Wij zijn een moderne groothand...
HORNBACH HORNBACH 216 meter Super ruime assortiment! Ik koop hier ook graag planten en dan neem ik mijn hondje me...
PontMeyer PontMeyer 484 meter Mooie plaats om te laden. Vriendelijk personeel.
Recensies
Wat een nare dame staat er bij de verf. Totaal niet service gericht en waardeloze informatie met enkele woorden. Had geen zin om te helpen en had het alleen maar druk met de verfblikjes rechtzetten. Voortaan meteen naar de Voordeelmarkt, waar je wel normaal wordt geholpen! En voor veel betere prijzen!
Redelijk duur, vergeleken met de concurrentie. Personeel is niet heel vriendelijk. En soms ook te druk om even te groeten. Bij een Gamma of Karwei is dit echt anders. En waarom sluiten ze door de weeks zo vroeg?
Foute aangepaste openingstijden op internet zetten en dan niet de coulance hebben om mij 5 min na de werkelijke sluitingstijd 1 tube lijm te laten kopen terwijl de winkel nog vol staat met personeel en klanten. Uitgeklust!
Niks anders dan een andere Praxis. Wel vervelend maar dat is niet alleen bij dit bedrijf dat worden er steeds meer. Heb je geen app/klantenkaart krijg je de korting niet!
vandaag hier in zaandam geweest. Ik kom binnen medewerker spreek je aan maar weigeren je te helpen ! wereld draait toch echt door. Tijd 14:43 Eerste vrouw deed dus alsof ze mij niet hoorde ik ging vervolgens door naar de andere hij zag dit een oudere man dun.Wat zegt hij je mag terug, ik ging vervolgens weer naar een andere waarop hij zegt dan niet! Deze man moet op pensioen en niet hier werken
Online artikelen gevonden echter niet fysiek in de winkel aangetroffen, vervolgens naar een andere winkel uit moeten wijken. Verder opzich een prima winkel met vriendelijke personeel.
Nette verzorgde winkel. Goede parkeergelegenheid.
Prima winkel, maar duurder dan de buren.
Aardige verkopers, behulpzaam. Vond verf-assortiment zeer matig in voorraad....
Ruime grote winkel. Veel keuze wat je thuis wilt veranderen, materialen daarvoor volop keus hier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid