facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praxis Bouwmarkt

Praxis Bouwmarkt
"Goed nieuws voor de Makers! Je mag weer gewoon bij ons binnenlopen voor al je klusbenodigdheden. Belangrijk om te weten: volgens de richtlijnen van het RIVM hanteren we een maximaal aantal bezoekers per winkel. Kom dus alleen en het liefst in de ochtend."
Adres: Hagenweg 5C, 4131 LX Vianen
Telefoonnummer: 0347-375314
Stad: Vianen
Route: Hagenweg 5C
Postcode: 4131 LX



op zoek naar gerelateerd: Gamma Vianen, Praxis huren, Praxis megastores, Praxis Groningen Peizerweg, Praxis Waalwijk adres, Praxis Schagen, Praxis Tuincentrum locaties, Praxis Hasselt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praxis Vianen Praxis Vianen 0 meter Bouwmarkt. Je wordt prima geholpen. Wel veel spullen hier en daar in het gangpad, waa...
GlasGigant.nl GlasGigant.nl 692 meter Waardeloze service, 2 keer niet geleverd. Reageren niet op e-mails. Telefonisch conta...
Maurits Timmer Schilderwerken Maurits Timmer Schilderwerken 2 km Top service, duidelijke uitleg en heldere afspraken die nagekomen worden.
Recensies
Zeer onhandig om korting te krijgen en een cadeaubon in te leveren. Cassiere denkt ook niet na als het te betalen bedrag steeds hoger ipv lager wordt. Wel netjes geholpen door een jongen met iets zoeken in de winkel.
Meer een afhaalmagazijn dan bouwmarkt. Voor wat ingewikkelder vragen wordt doorverwezen naar filiaal in Nieuwegein. Voor kleine kennisvragen rijd je even naar Hornbach Nieuwegein of Internet, helaas. Jammer dat de kennis van klussers verdampt in winkels als dit.
Personeel is niet vriendelijk. 2 personen vragen gesteld, helaas word je niet geholpen en toen ben ik maar ergens anders gegaan. Ze antwoorden zo bot van: ik weet het niet! Wat doe je dan in de winkel als je je klant niet kan helpen?
Van alles te koop, zeker als je een klusser bent. Ook leuke tuinsets nu een stuk voordeliger!
Alles wat je nodig hebt om te klussen is er aanwezig.
Mooie winkel, jammer dan ze niet alles hebben bij een groote praxis hebben ze het wel.
Vriendelijk personeel. Ik ben goed geholpen hier.
Heel erg duur en zeer weinig keuzen
Ze hebben weinig, komt vooral omdat de winkel klein is.
Gewoon als anders; alles wat je nodig hebt voor thuis voorhanden. Vriendelijk en behulpzaam personeel die altijd even tijd voor je vrij maken om je te helpen met wat je even niet kan vinden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid