facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praxis Arnhem Zuid

Praxis Arnhem Zuid

Info

Voor de Makers

Geschiedenis

Welkom op de Facebookpagina van Praxis Arnhem Zuid. De plek voor doe-het-zelvers gevestigd op de woonboulevard in Arnhem Zuid. Doe het zelf. Doe het samen.



"Praxis is er voor alle Makers. Of je nou iets repareert of iets nieuws creëert: wat je zelf hebt gemaakt, geeft een voldaan gevoel. Wij spelen in op de wensen van alle Makers, zowel beginnende als ervaren doe-het-zelvers, met het beste aanbod producten. Met aanvullende services zoals o.a. gereedschap verhuur, aanhanger verhuur en de houtzagerij kun jij gelijk aan de slag met jouw klus. En voor elke klus hebben we passend advies en handige stappenplannen voor je klaar staan."
Adres: Heerlenstraat 75, 6845 AE Arnhem
Telefoonnummer: 026-3820604
Stad: Arnhem
Route: Heerlenstraat 75
Postcode: 6845 AE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Praxis folder, Praxis Arnhem Zuid openingstijden, Openingstijden Praxis Duiven, Bouwmarkt Arnhem, GAMMA Arnhem-Zuid, Heerlenstraat Arnhem, GAMMA arnhem zuid afspraak maken, Kwantum Arnhem Zuid
Recensies
Slechte service veel vakken leeg voor 3e keer geweest en elke keer slechte service en veel niet op voorraad
Ietwat rommelige bouwmarkt. Assortiment is breed, maar kwaliteit niet altijd geweldig. Er wordt slecht ingespeeld op drukte bij de kassa.
Op de een of andere manier rommelig.
Er wordt met je mee gedacht en we zijn goed geadviseerd.
De winkelvoorraad is wel goed en oké. Nooit last van gehad. Ik kom hier al 10 jaar. Maar laatst wou ik iets terugbrengen twee rolgordijnen en ik wou graag de geld contant hebben. Willen ze het geld terugstorten moet ik een paar dagen wachten en je weet niet of het altijd goed gaat. Ik vind dat zeer slecht. Ik ben de koper en ik wil het contant hebben.
Liep even vlug naar binnen om te kijken naar vloeren. Hebben een wat beperkt assortiment en helaas niet wat ik zocht.
Prima winkel, geweldig personeel. Behulpzaam en vriendelijk.
Ik kom hier graag voor de plantjesmarkt. Als je er de eerste dag op tijd bij bent heb je nog lekker veel keus. Kom je de dagen later, dan is dat stukken minder tot amper keus. Helaas wordt het niet echt aangevuld, denk een op=op policy... Wel jammer, want de kwaliteit van de plantjes is goed en de prijs vaak ook.
Heel goed geholpen door personeel! Denken goed mee en hebben goede alternatieven aangeboden!
Beetje rommelig lampen aanbod, lastig zoeken
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Praxis Arnhem Zuid.

Arnhem bouwmarkt

openingstijden, locatie, vervoer. Heerlenstraat 75 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Praxis Arnhem Zuid adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Praxis Arnhem Zuid. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Praxis Arnhem Zuid delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KARWEI Arnhem-IJsseloord KARWEI Arnhem-IJsseloord 7 km Goeie winkel hebben bijna alles vriendelijke mensen en helpen graag!
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid