facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk Zonlicht

Praktijk Zonlicht

Info

Praktijk Zonlicht is een praktijk voor ontspanningsmassages en Core energetisch groepswerk.

Adres: Dorpstraat 26, 3941 JM Doorn
Telefoonnummer: 0614586052
Stad: Doorn
Route: Dorpstraat 26
Postcode: 3941 JM



op zoek naar gerelateerd: Leonie van der Zon
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Healing praktijk The Green Woman Healing praktijk The Green Woman 3 km Ieder lichaam heeft een zelfhelend vermogen maar soms kan je wel wat hulp gebruiken.
Recensies
Als je lief wil zijn voor jezelf dan raad ik je van harte een massage aan bij Praktijk Zonlicht. Leonie ontvangt je allereerst heel hartelijk en legt uit welke massages zij kan geven. Zij stemt dit vooraf op jouw persoonlijke wens af. Heel fijn! De massage die ik vervolgens kreeg was ontzettend prettig. Leonie straalt rust uit in haar communicatie en haar handelingen. Ik voelde mij mede daardoor enorm ontspannen en heel “licht”. Het mooiste is dat ik nog lang na deze massage deze ontspanning heb gevoeld. Leonie ga vooral zo door….. Ik kan in elk geval niet wachten tot de volgende massage!
Bij Praktijk Zonlicht heb ik een heerlijke massage gehad. Leonie heeft passie voor haar vak en is erg enthousiast. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en eventueele klachten, en past hier de massage op aan. Zeker een aanrader als je echt even helemaal wilt ontspannen!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid