facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk voor voetreflex Julianadorp

Praktijk voor voetreflex Julianadorp

Info

Bij een behandeling voetreflex wordt de balans in de energiebanen in het lichaam herstelt. Alle energiebanen komen samen in de voet. Voetreflex is zeer effectief bij klachten door spanning, vermoeidheid, orgaanklachten, lokaal letsel, chronische klachten



"Praktijk voor voetreflex. Ons lichaam bevat vele energiebanen meridianen die energie vervoeren naar b.v. de organen en afgewerkte energie weer afvoeren. Deze meridianen komen allemaal uit op de voet. Via de voet zijn daardoor klachten vanuit het gehele lichaam te behandelen.Een klacht of ziekte is vaak veroorzaakt door een verstoorde energiebalans. Door de energiebalans te herstellen stimuleer je het herstellend vermogen van het lichaam.Behandelingen van voetreflex zijn behulpzaam bij zeer veel klachten zoals:Hormonale klachten,Vermoeidheid- en spanningsklachten,Spijsverteringsklachten,Hoofdpijn/migraine,Nek –en schouderklachten, rugklachtenOedeem,Slaapproblemen,En nog veel meer....."
Adres: Doorzwin 1136, 1788 KB Julianadorp
Telefoonnummer: +31648162327
Stad: Julianadorp
Route: Doorzwin 1136
Postcode: 1788 KB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vilique Beauty & Lifestyle Vilique Beauty & Lifestyle 377 meter Mijn naam is Angelique Visser Gediplomeerd gewichtsconsulent,Cure4Life consulent, ges...
Nova Reflexology Nova Reflexology 731 meter Na een lange werkdag heerlijk relaxen op de stoel! Werd er rustig van en kon ‘s avond...
Recensies
Om rekening mee te houden: De praktijk is niet in Julianadorp, maar in De Schooten. En alleen op dinsdag en vrijdag open. Mijn ervaring, overigens maar 1 x geweest. Als dit voetreflex is, dan werkt het niet voor mij. Rustgevende muziek, zachte aanraking van mijn voeten en op sommige plekken rustte af en toe de duimen, en de behandelaar weet dan wat er allemaal mis is in mijn lichaam. Ik had volgens hem last van dingen waar ik geen weet van had. Niet te vroeg 9.00 uur is geen optie afspreken, want deze behandelaar gaf aan dat zijn energie dan niet goed is opgeladen. Reactie op mailtjes, whatsapp slecht. Meteen betalen, maar moet wel zeuren om de factuur ivm declaratie, die bijna 2 weken later in de mailbox kreeg. Kortom, voor mij is de behandeling, waarvan de behandelaar aangeeft dat de vervolgbehandelingen hetzelfde blijft, niet de 55 euro waard. Op Social Deal nu 21,50 euro Verder is de behandelaar wel vriendelijk. En zijn er ook cliënten die wel baat hebben bij deze behandeling. Daarom een extra ster.
Ik kom inmiddels al bijna een jaar bij Iwen vanwege chronische klachten. Hij is niet alleen kundig en professioneel, hij heeft daarnaast een hele fijne werkwijze waarbij hij klachtgericht te werk gaat. Hij houdt de voortgang middels rapportage bij, waardoor de vooruitgang meetbaar is maar geloof me; het resultaat voel je zelf wel na een aantal behandelingen.. Ik ben dankzij Iwen weer pijnvrij, en wanneer ik weer wat last krijg ga ik weer heen voor een aantal onderhouds behandelingen. Wel is het zo dat je klachten niet na 1 behandeling al weg kunnen zijn, je moet consequent een aantal weken langs blijven gaan maar het resultaat mag er dan zeker zijn!
Enorm blij met Iwen! Door reuma en fibromyalgie had ik veel klachten. Na 10 behandeling ging het al veel beter en minder klachten. Nu doe ik onderhoudsbehandelingen om bij te blijven. EN het is nog heerlijk ontspannend ook..
Rustige en kundige behandelingen. Heeft mij heel goed geholpen. Iwen is eerlijk en oprecht. Toen het beter met me ging zei hij dat het voor nu genoeg was. Ik kan het een ieder aanraden.
Een ontspannen sfeer, prettig contact en een behandelaar die zijn vak verstaat en gediplomeerd is. De behandelingen geven mij de nodige rust. Fijne, nieuwe locatie. Goed bereikbaar.
Na aantal behandelingen merkbare verbetering hopelijk worden de klachten helemaal opgelost. Het gaat boven verwachting. Super.
Jammer , het is niet wat ik verwacht. Zonde van mijn geld .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid