facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk voor Podologie Appelscha - Smilde

Praktijk voor Podologie Appelscha - Smilde

Info

Het adres voor voetklachten of klachten die gerelateerd zijn aan de voeten zoals enkel, knie, heup, rug, nek of systeemziekte zoals diabetes en reuma.

Geschiedenis

De Praktijk voor Podologie is een kleinschalige praktijk waar de cliënt geen nummer is. Door de ruime openingstijden op afspraak is er altijd wel een geschikt moment te vinden die bij uw agenda past. De afspraken worden ruim ingepland waardoor u de volle aandacht krijgt. Dit komt de kwaliteit alleen maar ten goede.

De Praktijk voor Podologie is gevestigd in een boerderij op de Menneweg 3 tussen Appelscha en Smilde. In de praktijk worden zowel volwassenen en kinderen met voetklachten, houdingsklachten die gerelateerd zijn aan de voeten en klachten aan de voeten door systeemziekten, zoals diabetes en/of reuma behandeld. Maar ook voor een pedicurebehandeling bent u op het juiste adres. Het onderzoek en het vervaardigen van de zolen/ortheses vinden plaats door een erkend registerpodoloog.

Aangesloten bij: Kabiz, Stichting LOOP en Stipezo



"Podotherapeut & Podoloog Aart Scherff is gespecialiseerd op het gebied van voetklachten, voet gerelateerde klachten en houdings problematiek. Met zorg en aandacht help ik mensen om weer pijnvrij te kunnen functioneren."
Adres: Menneweg 3, 8426RB Appelscha
Telefoonnummer: 0630277972
Stad: Appelscha
Route: Menneweg 3
Postcode: 8426RB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 14:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Massagepraktijk De Hand van de Smid Massagepraktijk De Hand van de Smid 5 km Fijne ontspannende massage met rustgevende muziek op de achtergrond.
OlmenEs OlmenEs 6 km Lekker suikerbrood!
Recensies
Vakkundig, vriendelijk. Reageert snel op je vragen en werd snel geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid