facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk voor Ont-Stress Coaching

Praktijk voor Ont-Stress Coaching

Info

Praktijk voor ont-stress coaching helpt je om stress en burn-out klachten de baas te worden en de balans in jezelf te herstellen. De coaching vindt plaats op mooie locaties in de natuur.



"Coaching, natuur en beweging zijn de kernwoorden voor de Praktijk voor Ont-Stress Coaching en is er voor mensen met een verstoorde balans in bijvoorbeeld werk, relaties gezondheid, gezin en/of financien. De natuur heeft een ontspannende uitwerking op mensen met stress en burn-out klachten. Zij kent geen grenzen en heeft geen oordeel. Door te bewegen in de natuur worden innerlijke processen letterlijk in beweging gezet en ervaart men de ruimte om zichzelf te ontdekken de regie over het eigen leven weer op te pakken. De wandelcoaching vindt plaats in het duingebied van Wijk aan Zee, Heemskerk en Castricum."
Adres:
Telefoonnummer: +31644886420
Stad: IJmond


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid