facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk voor natuurgeneeskunde en iriscopie

Praktijk voor natuurgeneeskunde en iriscopie

Info

Iriscopie, voeding, fytotherapie (kruidengeneeskunde), massage, ooracupunctuur

Geschiedenis

Wat is iriscopie?

Iriscopie is een natuurgeneeskundige diagnosemethode. Anders gezegd, het oog is de spiegel van lichaam en geest. De iris staat in directe verbinding met de hersenen en het zenuwstelsel. En deze staan in verbinding met de organen en systemen van ons lichaam. De iriscopist kan hierdoor via de iris achterhalen waar de zwakke plekken van het lichaam zitten.

Wat doet een iriscopist?
Om het oog nauwkeurig te kunnen bekijken, maak ik gebruik van een irismicroscoop en maak ik een digitale foto van het oog. Er wordt gelet op afwijkingen van de structuur in de iris, zoals vlekken, strepen en verkleuringen. Ik gebruikt hier een iriskaart voor. Dit is een kaart van het oog, waarop de plaatsen van alle organen en systemen zijn aangegeven.



"CaroVita is een praktijk voor massagetherapie, voedingsadvies, natuurgeneeskunde en iriscopie."
Adres:
Telefoonnummer: 0615121995
Stad: Leusden-Zuid


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 14:00
Dinsdag: 09:00 - 14:00
Woensdag: 09:00 - 12:00
Donderdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
lilian.yoga lilian.yoga 731 meter lilian.yoga: thuiskomen in jezelf yoga - meditatie - voeding - coaching Tabaksteeg, ...
Recensies
Carolien is super kundig. Ik voelde me gelijk bij haar op mijn gemak. We zijn nog niet klaar, maar ik voel me al een stuk beter. Ik heb vertrouwen in de toekomst!
Bij Caroline voel je je direct op je gemak. Ze neemt alle tijd voor je.
Super therapeute
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid