facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk voor Manuele Therapie Annebelle Breen

Info

Voor uiteenlopende klachten aan het zenuwstelsel en bewegingsapparaat.

Adres: Langeweg 54, 3241 KA Middelharnis
Telefoonnummer: 0615141389
Stad: Middelharnis
Route: Langeweg 54
Postcode: 3241 KA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 11:00 - 20:00

Recensies
De Methode Meyer is een uitkomst voor de rugklachten die ik soms krijg. Dankzij de professionele hulp van Annebelle ben ik vaak na 1 of 2 behandelingen weer van mijn klachten af. Ik ervaar Annebelle als vriendelijk, professioneel, deskundig, communicatief sterk en flexibel. Kortom: bij rugklachten warm aanbevolen!
Ik ben bij 'Manuele therapie Breen' volgens de Manuele Methode Meyer behandeld voor heftige pijnklachten rug en zij ... In 1991 bezocht ik na een whiplash-ongeval dhr. Meyer zelf en was na slechts 2 behandelingen van mijn belangrijkste klachten verlost... Nu 38 jaar later heeft mevrouw Breen diezelfde Methode Meyer toegepast. Ook nu zijn al na 2 behandelingen mijn klachten verholpen. De behandelingen door mevrouw Breen geven een goed, vertrouwd gevoel en gaven een snel resultaat! Ik kan een bezoek aan haar praktijk van harte aanbevelen!
Dankzij de professionele hulp van Annebelle ben ik vaak na 1 of 2 behandelingen weer van mijn klachten af. Ik ervaar Annebelle als vriendelijk, professioneel, deskundig, communicatief sterk en flexibel.
Zeer profesioneel en kundig, was zeer snel van mijn klachten af en kreeg duidelijke uitleg of het ontstaan van deze klachten en hoe verder te voorkomen. Zeker een aanrader !!
Perfect, in 4 behandelingen van de pijn in m’n zij af. Top bedankt.
Snel van mijn frozensholder afgeholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid