facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk voor Logopedie Gouda Centrum M.P.A. Hendriks

Praktijk voor Logopedie Gouda Centrum M.P.A. Hendriks
"Heeft u klachten op het gebied van stem, spreken, taal, lezen of slikken?Na een onderzoekend gesprek kan ik u adviezen en oefeningen geven.Afhankelijk van de klacht worden vervolgafspraken gemaakt.Mijn specialisaties zijn: taalontwikkelingsstoornissen TOS, dyslexie, stem-, keel- en ademklachten, slikstoornissen, afasie en sensorische integratie.De afspraken in mijn agenda bestaan voor de helft uit kinderen en de andere helft uit volwassenen.De kosten worden betaald door uw zorgverzekeraar uitgezonderd het eigen risico.Logopedie wordt voor kinderen tot 18 jaar volledig door de zorgverzekeraars vergoed."
Adres: Nieuwehaven 204 , Gouda 2801 ED, NL
Telefoonnummer: 0182 581 982
Stad: Gouda
Route: Nieuwehaven 204
Postcode: 2801 ED


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Wij zijn met meerdere kinderen bij Ineke onder behandeling geweest. Ze is professioneel en betrokken. Ik heb veel geleerd waardoor ik nu beter mijn kinderen kan begeleiden in hun spraakontwikkeling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid