facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk Voor Integrale Geneeskunde

"Binnen onze praktijk richten we ons op het vinden en behandelen van de oorzaak van je klachten, vanuit een geïntegreerde visie van geneeskunde. Dat betekent dat we niet aan het bestrijden van symptomen doen maar vanuit kennis van o.a. de reguliere geneeskunde, de homeopathie, de Chinese Geneeskunde en de Ayurveda op zoek zijn naar we je het beste kunnen helpen.Je bent van harte welkom om een eerste afspraak te maken."
Adres: Zwaluwstraat 29 , Breda 4815 GT, NL
Telefoonnummer: 076 887 1893
Stad: Breda
Route: Zwaluwstraat 29
Postcode: 4815 GT



op zoek naar gerelateerd: Mesoloog Oosterhout, Mesologie Wikipedia, Mesologie Kwakzalverij, mesologie praktijk fassaert, valkendonk, sint willebrord, Zwaluwstraat Breda, Mesoloog in de buurt, MESOCARE, Semoloog
Recensies
Goede ervaring met Paul, hij heeft me de afgelopen jaren geholpen om ook vanuit fysiek oogpunt weer in balans te komen.
Ik kom inmiddels al enkele jaren bij Paul Frishert en ik ben zeer tevreden met de behandeling die hij geeft. Hij neemt alle tijd die nodig is en eventuele vragen via e-mail worden altijd netjes beantwoord.
Super fijne praktijk! Paul legt alles heel goed uit waardoor ik zelf ook snap wat er aan de hand is. Heeft allerlei vage klachten weten te duiden en me hier middels dieet en ondersteuning van supplementen in no time vanaf geholpen. Paul is een hele fijne, vriendelijke en kundige man.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid