facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk voor Hypnotherapie, Coaching en Energiewerk

Praktijk voor Hypnotherapie, Coaching en Energiewerk

Info

Praktijk In-Balans
Praktijk voor hypnotherapie, Coaching, Energiewerk en Massage

Geschiedenis

Welkom op mijn Facebooksite voor Hypnotherapie, Kind Coaching en Energiewerk!

Mijn naam is Marjoleine Ordelman en ik ben holistisch therapeut/coach en je kunt bij mij terecht voor verschillende vormen van therapie:

Hypnose/Hypnotherapie, voetreflexzonetherapie, (Kind) coaching, verschillende vormen van Energiewerk zoals Healing, Reiki en Massage.

Zit je niet lekker in je vel, ben je depressief, heb je angsten, heb je last van hyperventilatie, rouw, een trauma, lichamelijke klachten, wil je stoppen met roken, wil je afvallen, wil je (spiritueel) groeien of heb je andere klachten, dan kunnen we samen kijken welke therapie voor jou passend is, want er is zeker een passende therapie voor jou of voor je kind!

Voor ouders/verzorgers
Bovenstaande therapieën zijn ook heel erg geschikt voor kinderen, en in het bijzonder voor hooggevoelige kinderen! Mocht je als ouder merken dat je moeite hebt met het omgaan met je (hooggevoelige) kind, of heeft je kind veel last van zijn of haar hooggevoeligheid thuis of op school, neem dan gerust contact met me op, zodat ik je kan helpen hier op een goede manier mee om te gaan, zodat het voor jou als ouder(s) maar ook voor je kind makkelijker wordt. De veranderingen zijn vaak na een paar consulten al zichtbaar.

Ook kun je een cursus voetreflex volgen (aanrader!), waardoor je je kind nog beter kunt ondersteunen. Voetreflex helpt ook goed wanneer je kind bijvoorbeeld last heeft van zijn of haar darmen of van slapeloosheid.

Mocht je vragen hebben of een afspraak willen maken, je mag altijd contact met me opnemen!

Ik heet je van harte welkom!

Adres: Zoomwijcklaan 13, 3262 CM Oud-Beijerland
Telefoonnummer: 0620146387
Stad: Oud-Beijerland
Route: Zoomwijcklaan 13
Postcode: 3262 CM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Massage Praktijk Schippers Massage Praktijk Schippers 586 meter Heeft u last van uw rug, schouders en nek of zelfs al een tijdje last van hoofdpijn? ...
Siam Caring | Oosterse massage & Spa Siam Caring | Oosterse massage & Spa 1 km Met een cadeaubon van €20,- van Giftforyou kon ik een massage inboeken. Met een bijbe...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid