facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk voor huidverbetering Anita Ricken - Specialist 40+ huid -

Praktijk voor huidverbetering Anita Ricken - Specialist 40+ huid -

Info

Schoonheidssalon voor huidverbetering in Rheden.

Geschiedenis

Uw adres voor : huidverbetering, huidverzorging en ontspanning.

In de schoonheidssalon wordt er de tijd voor u genomen en er wordt alles aan gedaan om uw huid in een top conditie te brengen.
Ruime ervaring, persoonlijke aandacht, precisie, advies, vakkennis, innovativiteit en service zijn hierbij de kernwoorden.
Bovendien ben ik altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen en volg ik regelmatig trainingen en opleidingen, waardoor ik u het beste kan bieden.

Bij de aanpak van professionele huidverbetering zoals acne, anti-aging, rosacea en pigmentvlekken wordt er bij mij in de praktijk verder gegaan dan in een traditionele schoonheidssalon.



"Schoonheidssalon en praktijk voor huidverbetering in Rheden. Gespecialiseerd in:Huidverjonging op een natuurlijke manier, voor de 40+ vrouw.Het verminderen/oplossen van huidproblemen zoals acne.Het in topconditie brengen van een gezonde huid.Een op maat gemaakt advies met producten van Image Skincare, waarmee u de huid dagelijks thuis kunt verzorgen.De gezichtsbehandelingen en peelings, i.c.m de thuisproducten, geven het beste resultaat voor een mooie gezonde huid.Let's age later!"
Adres: Gasthuisbouwing 44, 6991TS Rheden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 026-4955049
Stad: Rheden
Route: Gasthuisbouwing 44
Postcode: 6991TS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huidcoach Esther Matser Huidcoach Esther Matser 148 meter Prima schoonheidsspecialiste en ook pedicure.
Beauty 2D Rheden Beauty 2D Rheden 353 meter Deskundig, gezellig en goed advies! Mooie salon en super schoonServices: Per...
Zara's Lashes Zara's Lashes 404 meter Beauty, cosmetica en persoonlijke verzorging
Huidinstituut Nouvelle Huidinstituut Nouvelle 407 meter Wij zijn gespecialiseerd in "huidververbetering, anti aging en het perfectioneren van...
Schoonheidssalon Belle Santé Schoonheidssalon Belle Santé 513 meter Geen prijslijst
De Twinkel Schoonheidssalon en Medisch Pedicure De Twinkel Schoonheidssalon en Medisch Pedic... 618 meter Top behandeling kom er graag voor een top behandeling.
Schoonheidssalon Angela Schoonheidssalon Angela 864 meter Wat een slecht visitekaartje. Ik ben 3x geweest voor het epileren van mijn wenkbrauwe...
Schoonheidsspecialiste & Medisch Pedicure Iris van Lith Schoonheidsspecialiste & Medisch Pedicure Ir... 876 meter Wilt u even een momentje voor u zelf dat kan bij Schoonheidsspecialiste en Medisch Pe...
Veluwezoom Beauty & Wellness Veluwezoom Beauty & Wellness 2 km "Uiterlijke verzorging."
Recensies
Ik kwam bij Anita met een best wel onzuivere huid. Nu is dit helemaal onder controle en komen de gewraakte pukkeltjes nauwelijks nog terug. Naast de behandeling van Anita, waar je weer als herboren vandaan komt, ben ik ook zeker fan geworden van het product Image. Door die producten thuis te gebruiken verzorg je je huid heel mooi. Het fijne bij Anita is dat je zelf kunt bepalen hoever je gaat in de thuis producten. Wil je bij de basis blijven is prima, maar wil je meer dan krijg je een advies afgesteld op jouw huid en waar het behoefte aan heeft.
Sinds ik bij Anita kom, is mijn huid weer onder controle. De behandelingen zijn werkelijk fantastisch en mijn huid wordt steeds beter. Anita neemt de tijd voor je, adviseert en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De producten van Image zijn inmiddels onmisbaar voor mij geworden. Het is even een investering maar ik kan het echt iedereen aanbevelen!
Anita is een zeer kundig, toegankelijk persoon, neemt alle tijd en werkt met fijne en goede producten waarin je zeker verschil voelt en ziet je huid daardoor opknappen! Anita weet altijd raad, ik voel me altijd op mijn gemak en ga na alle heerlijke fijne behandelingen blij en met een goed gevoel weer naar huis.een echte aanrader!
Al heel wat jaren kom ik bij Anita voor een schoonheidsbehandeling en massage. Mijn huid is veel rustiger geworden en de massage is pure ontspanning. Anita doet haar werk heel professioneel en met veel liefde en heeft daarbij oog voor de mens die bij haar in de stoel ligt. Ik zou haar absoluut bij iedereen aanraden !!
Ik ben zelf ondernemer en perfectionist. Ik zie dit terug in Anita haar werk en passie voor huidverzorging en huidverbetering. Als je in de stoel ligt gaat het ook echt om jou en jou wensen. Anita geeft daarbij de passende behandeling en het juiste advies voor thuis. Dit moet je ervaren hebben en op de bucket list hebben staan. Gun het jezelf, die verwennerij.
Bij Anita kom ik al een aantal jaar. Zij werkt met liefde passie en plezier. Een schoonheidbehandeling is echt een cadeau voor je gezicht. Daarnaast werkt zij met Top-producten. Voor een prima Gezichtsbehandeling moet je bij Anita Ricken zijn.
Een behandeling bij Anita is pure verwennerij. Anita is professioneel en oefent haar vak met passie uit. Geeft goed advies en...niet onbelangrijk, is een zeer prettige persoonlijkheid!
De behandelingen zijn effectief en ontspannend! Daarnaast werkt zij met super producten. Anita neemt de tijd voor je, kijkt goed wat de huis nodig heeft en werkt met passie.
Heerlijke behandelingen met superproducten waarmee je samen met deskundig advies van Anita ook thuis aan de slag kan. Mijn huid kan niet meer zonder! Aanrader!
Bij deze praktijk kom ik al heel wat jaartjes! Super fijne behandelingen met TOP-produkten! Anita heeft echt passie voor haar werk! Neemt alle tijd voor goed advies. Kortom, een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid