facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk voor Fysiotherapie Van Gelderen - Willemstad

Praktijk voor Fysiotherapie Van Gelderen - Willemstad

Info

Hoogwaardige en vrij toegankelijke fysiotherapie in de regio Willemstad. Geen verwijzing van huisarts noodzakelijk. Veelal vergoed door uw zorgverzekeraar.

Geschiedenis

Fysiotherapie Van Gelderen helpt iedereen met klachten aan 'het bewegingsapparaat'. Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in fysiotherapie, manuele therapie, dry-needling, osteopathie en sportmassage.

U heeft geen verwijzing nodig van uw huisarts om naar een fysiotherapeut te gaan.

Wij adviseren, behandelen en begeleiden u, zodat u weer zo goed mogelijk uw dagelijkse leven kunt voorzetten. Pijnloos aan het werk, gewoon boodschappen doen en sporten op een verantwoorde wijze.

Meerdere locaties

U vindt Fysiotherapie Van Gelderen zowel in Willemstad als in Middelharnis. Neem gerust vrijblijvend contact op of maak direct online een afspraak.

Adres: Talingkreek 18A, 4797ES Willemstad, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0168 476440
Stad: Willemstad
Route: Talingkreek 18A
Postcode: 4797ES


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Steenpad 11 Willemstad, Fysiotherapie Sommelsdijk, Fysio Middelharnis, Fysio Dirksland, Kinderfysio Middelharnis, KNGF tarieven fysiotherapie, JOFIB Fysiotherapie, Fysio Koese
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk voor Fysiotherapie Van Gelderen Praktijk voor Fysiotherapie Van Gelderen 0 meter Afspraak maken gaat moeizaam, maar kon op korte termijn terecht. Aangekomen blijkt Fr...
Recensies
Afspraak maken gaat moeizaam, maar kon op korte termijn terecht. Aangekomen blijkt Franco op de afgesproken tijd met nog 3 mensen afgesproken te hebben loopt het een half uur uit. Ook daarna is er een dubbele afspraak gemaakt. Ik kan dus niets zeggen over de fysio kwaliteiten van deze man, maar betrouwbaar is deze ieder geval niet en daarom raad ik hem niet aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid