facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk voor fysiotherapie Paul van der Weerden

Praktijk voor fysiotherapie Paul van der Weerden

Info

Door middel van deze pagina informeren we u graag over onze verschillende specialismen en behandelopties. Wij helpen u graag!

Geschiedenis

Praktijk voor Fysiotherapie en Trainingscentrum Paul van der Weerden is gelegen in Someren (Noord-Brabant) aan de Kerkstraat 6A en bestaat sinds 01-02-1997.

Paul is gestart als eenmanspraktijk en op dit moment heeft hij tien medewerkers met verschillende specialisaties in dienst. In het overzicht ziet u de diverse specialisaties.

Daarnaast werkt hij nauw samen met een acupuncturist, osteopaat, huisartsen en verschillende ziekenhuizen. De praktijk houdt zich bezig met fysiotherapie in de breedste zin van het woord. Allerlei klachten, die te maken met het houding- en bewegingsapparaat en chronische klachten o.a. COPD en hartfalen, worden er onderzocht en indien nodig behandeld.

De filosofie van de praktijk is vooral gericht op het actieve herstel van het lichaam. Het lichaam en de geest en de samenwerking ertussen is essentieel om goed te kunnen genezen van klachten of na operaties. We zijn er vooral op gericht om de voorwaarden, die nodig zijn om goed te kunnen herstellen zo optimaal mogelijk te houden.

Op dit moment kan iedereen terecht bij een fysiotherapeut zonder verwijzing van een huisarts of specialist.

Adres: Kerkstraat 6A, 5711 GV Someren
Telefoonnummer: 0493496175
Stad: Someren
Route: Kerkstraat 6A
Postcode: 5711 GV



op zoek naar gerelateerd: Fysiotherapie Someren, Bouwmachine Verhuur vd Weerden Someren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fysiotherapie Vissers Fysiotherapie Vissers 88 meter Even een pluimpje voor deze praktijk voor fysiotherapie. Ik ben hier nu al een tijdje...
Van der Putten fysiotherapie en psychologie Van der Putten fysiotherapie en psychologie 427 meter Van der Putten fysiotherapie en psychologie is een praktijk in Someren waar u terecht...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid