facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk voor energie en ontspanning

Praktijk voor energie en ontspanning

Info

Ik geef Reiki-behandelingen en diverse massages. Alleen voor vrouwen.



"In je kracht komen vanuit ontspanning en begeleiding tijdens zwangerschap door middel van voetreflexzonetherapie, massage, cupping en acupunctuur. Teven kun je bij mij terecht voor cosmetische acupunctuur"
Adres:
Telefoonnummer: 0623866045
Stad: Rijswijk


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 13:00 - 17:00
Woensdag: 13:00 - 17:00
Vrijdag: 13:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cityspa Spavarin Cityspa Spavarin 70 km Heerlijke klein opgezette spa. Wij hebben genoten en vinden de badkleding verplichtin...
Feather-Light Body & Mind Feather-Light Body & Mind 71 km Professionele Stoelmassage , thuis of op de werkplek!
Wellness Rijswijk Wellness Rijswijk 71 km De ontspanningsmassage was erg fijn. Zalig. Enige jammere vond ik dat de dames steeds...
Hua Hin Oriental Spa Hua Hin Oriental Spa 72 km Heerlijke massage. Schone ruimte,aardige mensen. Wat wil je nog meer?
Recensies
Ik ga al jaren naar Bibi toe voor een ontspanningsmassage. Ik ben ooit bij haar terecht gekomen vanwege klachten aan mijn nek en schouders. Ik blijf regelmatig bij haar komen, voor ontspanning en preventie van klachten. Haar massages brengen mijn lichaam in een diepe laag van ontspanning en werken goed door. Bibi is zeer kundige en een fijne persoon waarbij ik me snel op mijn gemak voelde. Ook heb ik vaak goede gesprekken met Bibi.
Bibi is de expert als het gaat om voetreflexbehandelingen! Ik voel me altijd op mijn gemak bij haar behandelingen en ze bied altijd een luisterend oor. Zelfs als je geen behoefte hebt aan een praatje tijdens je behandeling, dan is dat ook prima. Je ziet dat ze van haar vak houd en dat ze zich blijft ontwikkelen. Echt een vakvrouw en aanrader!
Ik ben bij Bibi terecht gekomen voor zwangerschapsmassage - heerlijk! Ook is mijn baby met 34 weken na een massagebehandeling bij haar vanzelf uit stuitligging gedraaid. Ook na mijn bevalling blijf ik graag komen bij Bibi; een super kundige en warme vrouw die precies aanvoelt wat je nodig hebt!
Ooit naar Bibi gegaan voor een zwangerschapsmassage en daarna maandelijks teruggekomen. Ze doet het super goed, het is heel relaxed en ontspannen bij haar, super fijne vrouw en prettig in de omgang. Ook voor een goed gesprek! Ik blijf zeker vaste klant en kijk nu alweer uit naar de volgende behandeling!
Ik ben een aantal keer bij Bibi geweest en dit waren altijd prettige sessies. Bibi is een hele fijne persoonlijkheid. Ze is deskundig, luistert goed naar je verhaal/klachten en doet er alles aan om je te helpen. Ik was erg blij met haar!
Bibi Yang heeft bij de spannings- en stress gerelateerde hoofdpijnen van mijn dochter herhaaldelijk goede resultaten geboekt. Vrijwel direct na de behandeling was er verlichting en een dag of twee later verdween de hoofdpijn helemaal. Bibi weet een heel ontspannen en toch ‘down to earth’ sfeer te creëren waardoor je openstaat voor de positieve werking van haar behandelingen.
De voetreflexmassage die Bibi geeft, werkt ontzettend goed. Ze gebruikt haar kennis, ervaring én intuïtie om precies die plekken te vinden die aandacht nodig hebben. Spieren ontspannen, fysieke klachten verminderen al na één keer en ze krijgt dingen los emoties, spanning of andere klachten die al lange tijd hebben vastgezeten zonder dat je er over hoeft te praten.
Ik heb fijne behandelingen bij Bibi gehad, met mooie resultaten Naast de enorme kennis die zij bezit, is het een warme persoonlijkheid, die alles op juiste manier aanvoelt. Ik raad haar dan ook zeker aan Zij is een aanwinst voor haar vak
Een sessie bij Bibi is ontspannen en tegelijkertijd kan het enorm inzichtgevend zijn. Bibi neemt de tijd en luistert goed naar wat jij nodig hebt en past haar behandelingen daar volledig op aan. Heel erg fijn en intuitief !
Als collega therapeut ga ik af en toe naar Bibi. Altijd fijn, het brengt me weer in balans en ik voel me energierijk. Bibi luistert met veel aandacht en we kunnen kennis samen bespreken. Bibi raad ik iedereen aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid