facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk Vitamien

Praktijk Vitamien

Info

Ontdek je eigen kracht en oplossingen bij mentale en emotionele problemen. Welkom bij VitaMien!

Geschiedenis

Natalie Stort-Achterberg is MatriXcoach en hypnotherapeut en heeft samen met personal trainer Edwin Stort Praktijk VitaMien in Westerbork (Drenthe). Natalie begeleidt zowel kinderen als volwassenen in het vinden van hun eigen oplossingen voor mentale en emotionele problemen. Deze variëren van leerproblemen, drukke en volle hoofden en slechte concentratie tot trauma’s, angsten en fobieën, depressiviteit, woedeaanvallen en psychosomatische klachten. Dit doet ze met MatriXcoaching en hypnotherapie, methodes die haar hebben geleerd dat vele (hardnekkige) problemen kunnen worden opgelost. En dat iedereen daar zelf toe in staat is, op een eigen unieke wijze. “Niet de situatie en de omstandigheden bepalen ons leven, maar hoe we daarmee omgaan en hoe we deze beleven. En alleen wijzelf kunnen dit bepalen. De oplossingen zitten in onszelf, we hoeven ze alleen maar te ontdekken.”

Edwin zorgt voor het fysieke welzijn, want bewegen is net zo belangrijk als je mentaal en emotioneel goed voelen. Het één kan niet zonder het ander. Met persoonlijke beweegprogramma's toegespitst op jouw mogelijkheden en wensen kun je je leefstijl actiever maken én houden.



"Je vrij voelen om te mogen zijn wie je bent, gun ik iedereen. En hoe eerder je je eigen gevoelens en kwaliteiten leert kennen, hoe beter. Hoe meer je je dan kunt ontwikkelen tot de mooie en talentvolle persoon die je bent.Dus laat je niet langer tegenhouden door vervelende gevoelens, trauma's en negatieve gedachten. Ruim ze op! Gewoon omdat het kan Bel, app of mail me gerust voor wat ik voor jou of je organisatie kan betekenen!Hartelijke groet,Natalie psychosociaal therapeut- hypnotherapie - EMDR - MatriXmethode -"
Adres: Wilhelminastraat 17, 9431 BA Westerbork
Telefoonnummer: 06-50626627
Stad: Westerbork
Route: Wilhelminastraat 17
Postcode: 9431 BA


Recensies
Natalie is een hele fijne persoon waarbij je je snel op je gemak voelt. De rust waarmee ze met je communiceert laat je snel ontspannen en denkt goed met je mee. Voor mij is Natalie enorm belangrijk omdat ze mij erg goed helpt om rottigheid uit het verleden een plekje te kunnen geven en door de inzet van de matrix-methode heb ik meer inzicht gekregen, en de inzet van de hypnotherapie laat me in alle rust praten over de dingen waar ik normaal gesproken niet snel over praat, het brengt je dichterbij je emoties. Ik kan Natalie absoluut aanraden !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid