facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk Vica

Praktijk Vica

Info

Praktijk Vica geeft ervaringsgerichte coaching met inzet van paarden. Vanuit bewustwording ontwikkelen en groeien. Kom jezelf ontmoeten bij de paarden!

Geschiedenis

Praktijk Vica staat voor passie voor mens en paard. Praktijk Vica is een plek waar mens en paard elkaar in alle rust en ruimte mogen ontmoeten. Wij geven ervaringsgerichte coaching met inzet van paarden. Paarden geven vanuit hun kudde- instinct feedback op de manier waarop wij ons gedragen. Dit zorgt voor persoonlijke bewustwording. Vanuit daar kun je jezelf ontwikkelen in de door jou gewenste richting. Of juist leren accepteren wat er is.
Jong en oud kunnen bij ons terecht voor het volgen van paardencoaching.

Paardeneigenaren zijn ook welkom bij Praktijk Vica. Je kunt jezelf persoonlijk ontwikkelen met je eigen paard als medecoach. Een unieke en bijzondere ervaring die de band met je paard kan versterken! Wij komen graag naar je toe.

Daarnaast verzorgt Praktijk Vica paardeneducatie. Bij ons leer je hoe je op een natuurlijke manier met paarden om kunt gaan. Je leert hier de paardentaal spreken!

Adres:
Stad: Andijk


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Salon Beautylounge Salon Beautylounge 2 km Ik ben al jaren een vaste klant en ik kom elke vier weken in de salon. Onder het geno...
Imelda's Massage Imelda's Massage 3 km Ontspanningsmassage
Hairstyling Sabine Hairstyling Sabine 3 km Zeer schoon en altijd heel fijn geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid