facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk TwisT, Praktijk in Chinese Geneeskunde

Praktijk TwisT, Praktijk in Chinese Geneeskunde

Info

VoetreflexPlus™ Therapie- & Massagepraktijk Raamsdonk



"Praktijk TwisT heeft een individuele behandelwijze waarin wij ondersteunen bij het terugkeren in een gezonde balans. Wil je een afspraak maken of wens je meer informatie, neem contact met ons op."

"Praktijk TwisT heeft een individuele behandelwijze waarin wij ondersteunen bij het terugkeren in een gezonde balans. Wil je een afspraak maken of wens je meer informatie, neem contact met ons op."
Adres: Heemraadsingel 6, 4944 VD Raamsdonk
Telefoonnummer: 06-39862411
Stad: Raamsdonk
Route: Heemraadsingel 6
Postcode: 4944 VD


Recensies
Mieke, mijn rots in de branding! Iedere behandeling kom ik dichter bij herstel op alle gebied. Ik kwam binnen met de diagnose ziekte van lyme waarbij niet alleen lichamelijke klachten worden behandeld door Mieke maar zeker ook de psychische die ermee gepaard gaan. Ze verstaat de kunst op beide vlakken! Daardoor ben ik de Chinees geneeswijze erg gaan waarderen, het op zoek gaan naar de oorzaak van het ongemak. Ik ben dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen.
Ik heb jaren lang last gehad van een stekende pijn onder mijn schouderblad. Dat een spier in mijn schouder pijn deed wist elke dokter en fysio, maar niemand kon mij vertellen waardoor het kwam of wat ik er aan kon doen. Mij werd geadviseerd een keer naar Praktijk TwisT te gaan. Ik ben zooooo blij dat ik naar dat advies heb geluisterd! Binnen 1 sessie wist Mieke te achterhalen waar de pijn vandaan kwam! De opluchting en blijdschap was onbeschrijfelijk! Na enkele sessies was de pijn al bijna weg. Nu ga ik nog een paar keer per jaar terug om te zorgen dat de pijn niet terugkomt. De pijn kwam van diepe mentale kwesties in het dagelijks leven en dat uitte zich in pijn op een zwakke plek in mijn lichaam, blijkbaar de spier onder mijn schouderblad. Daarom was voor mij de combinatie van praten en behandelen ideaal. Het praten heeft mij anders tegen bepaalde zaken aan laten kijken en uiteindelijk gezorgd dat de pijn zo goed als weg is. Al mijn zorgen en spanningen zaten letterlijk opgeslagen onder mijn schouderblad en Mieke wist de pijn er elke keer weer eruit te halen met haar massage technieken en behandelingen. Loop je ergens mee en/of heb je last van je lichaam? Neem dan de stap en ga naar Praktijk TwisT! Je zal versteld staan van het resultaat!
Na een complexe breuk in mijn bovenarm bleef ik pijn houden. Op advies van de sportinstructeur ben ik bij Twist in behandeling gegaan. Inmiddels ben ik een aantal behandelingen verder en ben ik ontzettend tevreden met het behaalde resultaat.
Mieke is een open en fijn persoon die je meteen op je gemak stelt. Maar vooral is ze iemand die echt naar je luistert en mee denkt wat voor jou het beste is. Ze weet waar ze over praat en past dit perfect toe. Echt een top mens en aanrader!
Echt een aanrader!! Ik had één fronzen shoulder waar ik heel veel last van had. Maar naar 1 behandeling had ik al veel meer bewegingsvrijheid.vervolgens kom ik nu 1 keer per maand en ik ben een ander mens geworden daarom twist bedankt.
De beste therapeut ever! Op zoek naar de oorzaak van mijn klacht waardoor ik echt blijvend van mijn klachten af ben !
Fijne persoonlijke benadering. Ik word altijd goed geholpen en kom er graag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid