facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk Spark

Praktijk Spark

Info

Kindercoaching is een kortdurende, praktische en oplossingsgerichte begeleidingsvorm speciaal voor het kind. Hierbij doe ik een beroep op de talenten/kwaliteiten van kinderen om zo persoonlijke doelen te bereiken.



"Coaching voor kinderen, jongeren en ouders.Kindercoaching is een kortdurende, praktische en oplossingsgerichte begeleidingsvorm speciaal voor het kind. Hierbij doe ik een beroep op de talenten/kwaliteiten van kinderen om zo persoonlijke doelen te bereiken."
Adres:
Telefoonnummer: +31615393523
Stad: Heinkensand


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eigenheid Coaching Eigenheid Coaching 399 meter Begeleiding & coaching op maat voor jongeren met autisme.
Mourning Pages Mourning Pages 431 meter The 8-week Mourning Pages course is a combination of creative writing and lifestyle w...
Recensies
We deden bij Jenneke een Rots en Water training met het hele gezin. Dat was behalve heel erg leuk en lekker actief ook verhelderend: hoe reageer je op elkaar, welke behoeftes zitten onder gedrag? Via spelletjes, ademhalingsoefeningen en huiswerk hebben we allerlei hulpmiddelen gekregen: wat kun je doen als je een rotdag hebt, hoe stel je je weerbaarder op, hoe kun je gronden? Het was fijn dat we met z'n vieren een taal en filosofie hebben geleerd om met conflicten en wrijving om te gaan. Jenneke wist dat met veel lol te verwoorden in een taal die kinderen begrijpelijk én boeiend vinden, met extra verdieping voor de ouders. Dankjewel!
Heldere manier van werken. Ze geeft kinderen goede handvatten en een hele fijne omgeving om te groeien. Gestructureerd en zeer zinvol traject!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid