facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk Sigrid Karssens

Praktijk Sigrid Karssens

Info

Praktijk Sigrid Karssens
www.praktijksigridkarssens.nl
Levenscoach, Healing Arts, mysticus, Kaballist, Temple-Art, Tantric Shamanistic Body De-armouring

Geschiedenis

In mijn praktijk werk ik vanuit liefde met die aspecten van de mens die niet met het blote oog te zien zijn. Pijnklachten, emoties, gedachten, energieblokkades in het lichaam, de buitenste lichtlichamen, celinformatie, vorige levens, planetaire levens en parallelle werkelijkheden.
Men komt bij mij met lichamelijke klachten,angsten, 'ja,maar's', niet in je kracht staan. Vaak kom ik uit op parallelle levens op andere planeten en sterrenstelsels. Bij mij ervaren mensen hun multidimensionale Zijn. Hier is een boek over uitgegeven; 'Hemels aarden' -waarbij ik in steeds directer contact kom met lichtwezens, Verrezen Meesters en buitenaards contact vanuit mijn eigen essentie. Het boek is te koop in iedere boekhandel, via internet en via deze link: http://webshop.elikser.nl/hemels-aarden.html.

Adres: Havendijk 29, 5165 VH Waspik
Telefoonnummer: 0614492000
Stad: Waspik
Route: Havendijk 29
Postcode: 5165 VH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 13:00
Dinsdag: 09:00 - 13:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid