facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk Shivonne

Praktijk Shivonne

Info

Kindertolk® volgens de Present Child Methode ®
Energetisch natuurgeneeskundig therapeut

Geschiedenis

Wanneer ouders zich spiegelen aan hun kind gebeuren er bijzondere dingen met kinderen.

De boze buien ,alsmaar terugkerende koortsaanvallen verdwijnen, een kind wordt zindelijk of laat zich niet langer pesten, de (leer)ontwikkeling wordt gestimuleerd, zelfs PDD-nos of ADHD kan sterk verbeteren. Ook jij als ouder wordt er zelf beter van.

Als ouder wil je alles doen wat in je vermogen ligt om je kind te helpen. Vaak kun jij zelf de sleutel zijn!
Als je je kind zou kunnen helpen door naar zijn of haar verhaal te luisteren, zou je dat dan doen? Ja toch? Misschien heb je al veel moeite gedaan met beperkt resultaat en kun je niet geloven dat uitgerekend een verhaal het verschil zou kunnen maken ... ?

Toch is dat mogelijk. Je kind wil jou iets vertellen, gedrag is de taal waarmee een kind dat doet. Die taal is voor ons soms moeilijk te verstaan. Een kindertolk maakt het voor jou tot een inzichtelijk, rakend verhaal. En als je dat tot je neemt, help je je kind.

Want als jij het verhaal binnen laat komen, hoeft je kind het niet langer ‘vertellen’... Bijzonder toch? Als die boodschap bij jou aankomt, kan je kind het gedrag loslaten dat jou zorgen baart.
Laat je verrassen en open de toegang tot groeikracht, gezondheid en goede verbindingen in jouw gezin.

Wanneer je de boodschap hebt begrepen, ga je ermee aan de slag. Vaak is dat al voldoende. Het gedrag van je kind is en blijft daarin de richtingaanwijzer voor jou als ouder. Wanneer je kind weer het oude gedrag gaat vertonen, is het voor jou als ouder een teken dat je nog eens naar de boodschap mag kijken. Lukt het je niet of niet helemaal om de boodschap in het dagelijks leven om te zetten, kan ik samen met jou kijken wat je er nog meer aan kunt doen.

In mijn praktijk werk ik als Kindertolk® volgens de Present Child Methode® en Energetisch therapeut.
Wil je hier meer over weten, neem gerust contact met me op.

Voor meer info zie mijn website: www.shivonne.nl en www.presentchild.nl

Adres: Heyendallaan 64 F, 6464 EP Kerkrade-Holz, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 06-10358595
Stad: Kerkrade-Holz
Route: Heyendallaan 64 F
Postcode: 6464 EP


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 18:00
Dinsdag: 14:00 - 18:00
Woensdag: 14:00 - 18:00
Donderdag: 14:00 - 18:00
Vrijdag: 14:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Healing-spirit-art Healing-spirit-art 673 meter Medium Mirre ♥Meditaties, healing en reading voor persoonlijke ontwikkeling en groe...
Recensies
Naar Yvonne gegaan toen het echt niet oké was...na behandeling zelfs naar een drukke film kunnen gaan en weer met beide pootjes gegrond ...hoe bijzonder is dat? Thnx Yvonne je bent een kanjer..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid