facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk Ricardo Francis

Praktijk Ricardo Francis

Info

natuurgeneeskundig Therapeut/ kruidengenezer/ sjamanistisch Healer/ psycho-sociaal therapeut/ Life Coach ( spiritueel)

Geschiedenis

Energetisch natuurgeneeskundige therapie

In mijn praktijk worden veel aandoeningen, klachten en kwalen behandeld door middel van het Sanoconcept.
De meest voorkomende kwalen en aandoeningen zijn van (psycho) somatische, neurologische of orthopedische aard.
Zowel chronisch als niet chronisch.

Een complex van het sanoconcept ( druppels ), kan ingezet worden bij onder andere
Eczeem/huiduitslag, ontstekingen van de sinussen, chronische maagontsteking,chronische bronchitis, menstruatieproblemen,overgangsklachten, chronische prostaat ontsteking, artritis, artrose, chronische moeheid en inslaap problemen.
En zo nog vele andere aandoeningen.

Voor de emotionele disbalans maak ik gebruik van de Bloesem therapie ( Bach )
bach bloesems oefenen een positieve invloed uit op de emotionele onevenwichtigheid.

Spiritueel life Coach

als spiritueel life Coach help ik je bewust te worden van patronen, overtuigingen en blokkades die je tegenhouden te worden wie je werkelijk bent.
soms kun je het gevoel hebben dat je al een tijdje niet meer vooruit komt in je leven, of dat nu is op werkgebied, privé, sport of relatie.
door deze blokkades ontstaan er vaak emotionele problemen die weer kunnen leiden tot een burn-out of depressie.

De hulp en ondersteuning die ik bied bestaat niet alleen uit bewustwordingsgesprekken maar ik zet daarbij ook energetische middelen in die stimulerend werken op chakra, energetisch en Fysiek niveau. ( E.E.N. energetica )
De middelen zijn een steun voor mensen in het bewustwordingsproces en hebben een specifieke energetische trilling die is opgebouwd uit kosmische, geestelijke en aardse energie.
Deze middelen kunnen dan ook inzicht geven in een specifiek thema, zodoende lichaam, geest en ziel weer in balans te brengen.
De energetica kan tevens als steun voor kinderen ingezet worden in hun huidige problematiek en steunt hun dan om de liefde te laten stromen en niet te blokkeren.
Onverwerkte vaak oude emoties die leiden tot boosheid, verdriet of hyperactief of timide gedrag kunnen dan ook verzacht worden, dit vaak in combinatie met de Bach bloesems.

Het eenheidsbewustzijn.

De mensheid moet het handelen vanuit ego los gaan laten, (handelen vanuit macht en onmacht) en meer vanuit de onvoorwaardelijke liefde proberen te handelen en leven.
Middels de numerologie bekijk ik de blauwdruk van mijn cliënt, dat gebaseerd is op onvoorwaardelijke liefde maar door het bewustzijn op aarde vergroeid is naar begeerte.
Veel mensen zijn vergeten dat ieder verantwoordelijkheid dient te dragen voor zijn eigen leven, hierdoor is er veel karma opgebouwd dat uitgezuiverd dient te worden.

Door je spiritueel te Coachen help ik je weer terug bij jezelf te komen, zodat je weer eigen keuzes kunt en durft te maken, zodat je als kapitein van je eigen schip weer de juiste koers durft te varen.

opleidingen: EEN Instituut Panheel

HBO Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig Therapeut.
inhoud. Bachbloesem en mineraaltherapie, Lichthealing, Allround EEN therapie, kennis van de gezondheidszorg en organisatie.

HBO Basis Medische Vakken
inhoud. anatomie, fysiologie en neurologie, pathologie en farmacologie.

HBO Psychosociale Basiskennis
inhoud. diagnostiek en behandeling van de psychopathologie volgens de DSM 4 en ICD-10 codes.
angststoornissen, somatoforme- en eetstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, psychose, autisme,ADHD, ontwikkelingstoornissen, slaap-waak stoornissen, dementie en delier, alsmede psychofarmaca.

EHBO, BLS en AED, rode kruis



"In mijn praktijk worden veel aandoeningen, klachten en kwalen behandeld vanuit mijn Natuurgeneeskundige en kruidengeneeskundige achtergrond. De meest voorkomende kwalen en aandoeningen zijn van psycho somatische, neurologische of orthopedische aard, zowel chronisch als niet chronisch."
Adres: Koestraat 28C, 6125 BE Obbicht, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0652192603
Stad: Obbicht
Route: Koestraat 28C
Postcode: 6125 BE


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 20:00
Dinsdag: 11:00 - 20:00
Woensdag: 11:00 - 20:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid