facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk Reconnect Coaching & Training

Praktijk Reconnect Coaching & Training

Info

Praktijk ReConnect is gericht op coaching voor volwassenen en kinderen. Daarnaast worden er ook trainingen gegeven.

Geschiedenis

ReConnect Coaching & Training bied individuele coachtrajecten aan volwassen en kinderen. Door middel van verschillende methodieken helpen we inzicht te krijgen in je gedrag, je gevoelens, gedachten en emoties.

ReConnect is gespecialiseerd in het werken met: Hooggevoeligheid, Familieopstellingen en Traumaverwerking.

“Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen geluk, ik ben er om een steuntje in de rug te bieden, een spiegel voor te houden en je te ondersteunen zodat je zelf het heft weer in handen kunt nemen.”

Praktijk ReConnect is aangesloten bij deNBTP. (Nederlandse Beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologie)

Neem gerust een kijkje op: www.praktijkreconnect.nl



"Praktijk Reconnect voor coaching, trainingen en workshops.Heb je het gevoel… dat je steeds de “verkeerde” keuzes maakt? Niet goed weet wie je werkelijk bent? Op zoek bent naar meer balans tussen werk en privé? Meer energie verlies dan dat je krijgt? Pijn en verdriet hebt maar niet goed weet hoe dit komt? In een rouwverwerking zit? Iets moet doen om jezelf weer gelukkig te voelen? Vastloopt in je relatie? Last hebt van faalangst, onzekerheden of tegenslagen?Dan kan een coach traject je verder helpen. Door middel van psychosociale begeleiding, help ik je bewust worden van kwaliteiten, overtuigingen, drijfveren en waarden. Ik werk met verschillende methodes zodat je inzicht krijgt in wat voor jou belangrijk is.Liefs, ~Elise~"
Adres: Dokter Schaepmanplein 4, 5062 DA Oisterwijk
Telefoonnummer: +31653317045
Stad: Oisterwijk
Route: Dokter Schaepmanplein 4
Postcode: 5062 DA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sport- en Zorgatelier WYzorg Sport- en Zorgatelier WYzorg 109 meter Het Zorgatelier is een superfijne plek, waar de begeleiding top is, het aanbod qua ac...
MegaGen Implant Benelux MegaGen Implant Benelux 1 km Prettig team en goede producten!
Lopital Lopital 1 km Wat een service!! Onderdeel besteld en gewoon opgestuurd, zelfs zonder verzend- en/o...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid