facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk Pura

Praktijk Pura

Info

Natuurlijke schoonheidssalon in Hoogkarspel. Biologische huidverzorging met Dr.Hauschka Cosmetica

Geschiedenis

Wist je dat alles wat je op je huid smeert ook door je lichaam wordt opgenomen? Dan is het toch vreemd om er zo maar van alles op te smeren?!
Veel cosmeticaprodukten bevatten allemaal twijfelachtige, chemische ingrediënten waarvan bewezen is of vermoed wordt dat ze schadelijk voor je gezondheid zijn. Ik werk daarom met een merk dat het anders doet; Dr.Hauschka Cosmetica is een eerlijk, puur en biologisch merk, vervaardigd door mensen met een enorme passie voor hun produkt en ons welzijn.
Het unieke van deze Dr.Hauschka produkten is dat zij de eigen krachten van de huid ondersteunt. Zij neemt de funktie van de huid niet over, maar helpt de huid om op eigen kracht normaal te gaan functioneren, zodat de huid herstelt en in balans komt.

Adres: Pijlstaart 42, 1616 GM Hoogkarspel
Telefoonnummer: 0644341783
Stad: Hoogkarspel
Route: Pijlstaart 42
Postcode: 1616 GM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Saskia Vrijland Pedicure Saskia Vrijland Pedicure 858 meter Heel veel last van ingegroeide nagels, zij heeft mij geweldig geholpen.
Salon Yvonne Hoogkarspel Salon Yvonne Hoogkarspel 2 km Vakkundig en vriendelijk. Op mijn trouwdag make-up verzorgd, veel complimenten over g...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid