facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk Ontspannen Leven

Praktijk Ontspannen Leven

Info

Lekker in je vel het leven door... dat is de natuurlijke staat. Ongeremd stroomt de levensenergie door je lichaam, je staat in je kracht, ontspannen, licht en in gezonde balans. Via krachtige methodes help ik je hier weer contact mee te maken.

Geschiedenis

De Praktijk van Ontspannen Leven...

Hoe ziet een ontspannen leven er in de praktijk uit? Hoe ziet jouw leven eruit? Is het overleven met stress en prestatiedruk of is het een leven met balans, geïnspireerd bezig zijn met mooie uitdagingen afgewisseld met ontspanning en lekker genieten?

Leven vanuit balans, harmonie, plezier en goede gezondheid is een kunst en vraagt lef. Lef om je eigen leven vorm te geven, je grenzen aan te durven geven en te gaan staan voor jezelf en wie je bent.

Maak weer contact met die speelse creatieve kracht in jezelf, je levenslust, eigenheid en autoriteit.

Adres: Oosteinde 12, 2266HK Stompwijk
Telefoonnummer: 0031620896190
Stad: Stompwijk
Route: Oosteinde 12
Postcode: 2266HK



op zoek naar gerelateerd: Praktijk Ayla, Natuurgeneeskunde Zoetermeer, Regenesis Healing trauma, Ayla Dur, Regenesis Healing ervaringen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid