facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk New You

Praktijk New You

Info

Praktijk NEW YOU Schoonheidsbehandelingen, Visagie, Bruidsarrangementen, voeding en leefstijl.

Geschiedenis

Bij New you kunt u terecht voor alles op het gebied van uiterlijke verzorging en een gezonde leefstijl o.a. schoonheidsbehandelingen, visagie en bruidsarrangementen zowel haar als make-up, maar ook voor aanpassing van uw leefstijl op het gebied van voeding voor volwassenen en kinderen.

U wordt behandeld door Joyce Pashouwers, gediplomeerd schoonheidsspecialiste, visagiste en gewichtsconsulente met als specialisatie begeleiding van kinderen. Aangesloten bij de BGN (beroepsvereniging voor gewichtsconsulten). Hierdoor krijgt u mogelijk uw behandelingen vergoed door uw zorgverzekering. U kunt erop vertrouwen dat u deskundig wordt begeleid en geadviseerd. Een BGN gewichtsconsulente voldoet aan de volgende eisen:

· een erkend diploma

· behandelen van cliënten volgens het BGN- protocol

· het regelmatig volgen van nascholingen.


Adres: Middelveld 5, 5411 TJ Zeeland (Noord-Brabant)
Telefoonnummer: +31 (0)654290063
Stad: Zeeland
Route: Middelveld 5
Postcode: 5411 TJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Salon Juul Salon Juul 468 meter Salon Juul staat voor pure aandacht en klantvriendelijkheid. U kunt terecht voor sch...
Schoonheidsinstituut Lamat Schoonheidsinstituut Lamat 573 meter Super mooie salon. Heerlijke persoonlijke behandeling. Ik kom er maandelijks.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid