facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk Nature4Animals

Praktijk Nature4Animals

Info

Natuurgeneeskundige praktijk voor dieren



"Praktijk Nature4Animals is een natuurgeneeskundige praktijk voor dieren, werkzaam in Zwijndrecht en omstreken. Ik help jouw dier op holistische wijze van zijn klachten af, door de oorzaak aan te pakken. Hierbij maak ik uitsluitend gebruik van natuurlijke therapieën en middelen, zonder symptoombestrijding."
Adres:
Stad: Zwijndrecht


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 15:00

Recensies
Cilla heeft bij onze pup Koda een puppycheck en een algehele doormeting gedaan. Tijdens de puppycheck heeft ze Koda goed geobserveerd en aan ons vragen gesteld om een duidelijk beeld van Koda te krijgen. Cilla is een geduldige en vriendelijke vrouw met een hart voor dieren. Koda was al snel op haar gemak bij Cilla. Na het consult kregen wij een duidelijk geformuleerd verslag dat ook was voorzien van tips en een voedingsadvies. Mocht er in de toekomst iets zijn met Koda dan zullen we Cilla zeker inschakelen. We raden Cilla dan ook zeker aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid