facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk Minka de Weerd

Praktijk Minka de Weerd

Info

Deze pagina is van Praktijk Minka de Weerd, bewust*zwanger*zijn
Voor rust en vertrouwen rondom zwangerschap en geboorte voor zwangeren en hun partners.

Geschiedenis

Op basis van haptonomische zwangerschapsbegeleiding help ik zwangeren en hun partners naar meer rust en vertrouwen rondom zwangerschap en geboorte.
Ook geef ik zwangerschapsmassages, babymassage en cursussen rondom zwangerschap en geboorte. Individueel en in groepen, er is voor iedereen een op maat begeleiding te vinden in mijn praktijk.
Ik begeleid het meest zwangeren en hun partners, maar ook als je niet zwanger bent, kun je bij mij terecht, bijvoorbeeld bij hoofdpijnklachten, burn-out, blessures, whiplashklachten. Weet je niet zeker of je met je klachten bij mij terecht kunt? Neem contact met met op en we overleggen samen wat ik voor je zou kunnen betekenen.

Adres: Hoofdstraat 92, 7011 AG Gaanderen
Telefoonnummer: 0031636119039
Stad: Gaanderen
Route: Hoofdstraat 92
Postcode: 7011 AG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Door Fredie Gewichtsconsulente & Powerwalking Door Fredie Gewichtsconsulente & Powerwalkin... 810 meter Door Fredie begeleidt en coacht zowel volwassenen als kinderen naar een gezond gewich...
PBN Zorg PBN Zorg 1 km Pedagogisch Bureau Nicole is een zorginstelling voor kinderen, jongeren en jong volwa...
Recensies
Fijne en ontspannen rebozomassage gehad tijdens mijn zwangerschap. Veel verlichting en ontspanning in het bekkengebied en daardoor nauwelijks klachten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid