facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk Maud Soeters

Praktijk Maud Soeters

Info

Praktijk Maud Soeters voor coaching bij hoogsensitiviteit, versterken zelfbeeld, inzicht in je eigen gedrag of dat van je kind.

Geschiedenis

Mijn hart ligt bij het werken met mensen. Ik richt me in mijn praktijk op coaching bij hoogsensitiviteit, versterken zelfbeeld, inzicht in je eigen gedrag en dat van je kind.

Ik werk met aurareading en healing, mediumschap, systeem opstellingen /familie opstellingen.

Mijn doel is om je de informatie achter je verhaal of probleem helder te maken zodat je beeld compleet wordt. Je inzicht en je zelfkennis te vergroten. Met het doel jou weer krachtig te maken!

Lees verder op mijn site wat ik voor je kan doen.
www.praktijkmaudsoeters.nl

Adres: Oosterseveldweg 8, 8391MA Noordwolde
Telefoonnummer: 06 27170220
Stad: Noordwolde
Route: Oosterseveldweg 8
Postcode: 8391MA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
John Moes Healing John Moes Healing 1 km Healing – Messages from the Divine
Recensies
Onlangs heb ik een qhht sessie bij Maud mogen ondergaan. Ik heb zo veel gevoeld, ervaren en losgelaten. Maud is een heel prettig persoon bij wie je je direct op je gemak en vertrouwd voelt. Bedankt Maud voor de hele bijzondere sessie en ik wens je heel veel succes in het mooie werk wat je doet!
Super fijne begeleiding onder lichte hypnose en prachtige ervaring gehad met QHHT!. Inmiddels ben ik een aantal keren geweest en de sessies geven geweldige inzichten en brengen mij steeds dichter tot waar ik wil zijn! Dankzij Maud haar begeleiding heb ik flinke stappen kunnen zetten en veel helderheid verkregen. Maud heeft een superfijne energie, is erg behulpzaam en kijkt open en begripvol met je mee in elke situatie. Niets voelt als te gek en dit geeft een vertrouwd en veilig gevoel. De gehele werkwijze, energie en begeleiding van Maud zijn voor mij een echte verrijking in zelfontwikkeling!
Maud is een van de meest open-minded en positieve personen die ik in mijn leven heb ontmoet. Mijn sessies met haar hebben mij grootse inzichten gegeven. Inzichten die verder gaan dan het leven op deze aarde. Mijn dank is zeer groot.
Voor mij de eerste keer dat ik een QHHT behandeling heb mogen ervaren. Een bijzondere ervaring en ik vond het fijn hoe ik begeleid werd door Maud.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid