facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk Mamita, holistische verzorging

Praktijk Mamita, holistische verzorging

Info

Ik gebruik stressreductie- technieken in verzorgende behandelingen met 100% eco-bio producten. Zo reduceren we stress en andere lichamelijke klachten

Geschiedenis

Bij Mamita, praktijk voor holistische verzorging, gebruik ik tijdens verzorgende behandelingen verschillende stressreductie technieken om stress en andere lichamelijke klachten te reduceren. Denk hierbij aan verschillende massage technieken, acupressuur, reflexologie (hand, voet, gezicht, oor), mindfullness.
Door deze technieken worden de energiebanen gestimuleerd en het lichaam in staat gesteld zichzelf te herstellen.
Hierbij gebuik ik Bashya® producten. Deze producten zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit eco/bio plantaardige ingrediënten en bevatten géén chemische conserveringsmiddelen, geuren, kleurstoffen of parabenen.
Ze bevatten werkstoffen in hun puurste vorm en zijn de levenssappen van planten. Zij sluiten moleculair perfect aan bij onze eigen cellen en zijn daarom een perfecte voeding en energiebron om het lichaam zelf dat zetje te geven om weer in balans te komen.

Ieder mens wordt beschouwd als een unieke eenheid van lichaam en geest met ieder zijn eigen behoeften.
Daarom stem ik de behandelingen af op het individu en de producten worden ter plekke op maat gemaakt. Dit doe ik door o.a. etherische oliën, kruiden en tincturen te verwerken in massage olie, maskers, pakkingen, kruidenstempels e.d.

De behandelingen zijn holistisch, wat wil zeggen dat de mens als één geheel benaderd wordt en dat er niet alleen naar één probleem of afwijking wordt gekeken, want de mens is een fysieke, psychische en emotionele eenheid.

Je kunt een afspraak maken als je lichamelijke,geestelijke of emotionele klachten hebt, maar ook juist om ze te voorkomen. Of natuurlijk als je gewoon behoefte hebt aan een ontspannen moment voor jezelf.
Oftewel...je bent altijd welkom!

Adres: Nieuwstraat 58, 8152 BK Lemelerveld, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0629351046
Stad: Lemelerveld
Route: Nieuwstraat 58
Postcode: 8152 BK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 14:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk Namaste Rita van Tolij Praktijk Namaste Rita van Tolij 684 meter Als therapeut werk ik vanuit een holistische visie dat wil zeggen dat ik de mens zie ...
Looking good Looking good 1 km Looking good, look good, feel good! Voor prachtige verzorgde handen, nagels. En verge...
Flawless By Merel Flawless By Merel 2 km Zeer fijne salon. Heel vriendelijk en flexibel wij waren wat te laat en hier werd hel...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid