facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Praktijk Life of Hopi

Praktijk Life of Hopi

Info

Bij Praktijk Life of Hopi kunt u o.a. terecht voor diverse vormen van massage, healing, reading, Quantum Touch, aurasprays of gewoon een goed gesprek.

Geschiedenis

QUANTUM TOUCH : Quantum-Touch® is ontwikkeld door Richard Gordon, een nieuwsgierige onderzoeker die healing voor een ieder toegankelijk wilde maken.
Met Quantum Touch® kun je alles waar je last van hebt aanpakken, zoals pijn, lichamelijke ongemakken en vastzittende emoties. Het is een uitermate krachtige en eenvoudige methode waarbij het lichaam zijn eigen oorspronkelijke structuur of vorm weer aanneemt. Ik behandel het gebied waar de pijn/klacht zich bevindt met ademhalings- en bewustwordingstechnieken. Daarnaast kan ik met dezelfde technieken ook emotionele en traumatische verstoringen behandelen.

Tevens behandel ik ook dieren, dit op locatie. Voor de behandeling bij dieren, is het tarief afhankelijk van de afstand/reistijd.

INTUÏTIEVE MASSAGE : Je kunt kiezen voor een behandeling van een half uur of een uur. In een half uur kan ik je rug, nek en schouders intensief behandelen en in een uur komen daar je benen, armen en hoofd bij. Na deze massage ervaar je totale geestelijke/lichamelijke ontspanning en je voelt je als herboren.
Ik werk intuïtief dus als er plekken zijn die extra aandacht nodig hebben, gebeurt dat in de regel vanzelf.

Deze ontspanningsmassage is ook – in combinatie met Quantum Touch – uitermate geschikt voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. De ruime ervaring die ik hierin heb, geeft mij bovendien veel dankbaarheid en mooie momenten. De praktijk leert dat het fysieke contact hierbij als zeer waardevol en ontspannend wordt ervaren.

BINDWEEFSELMASSAGE : Deze massage is super effectief voor het in balans brengen van lichaam en geest. Het zorgt voor een goede doorbloeding van het bindweefsel en voor het resetten van een vastgelopen lichaam. Hierbij kijk ik ook naar een eventueel disbalans op mentaal niveau. Bij deze massagetechniek worden de inwendige organen, spieren, bloedvaten, gewrichtkapsels en -banden beïnvloed.

De behandeling kan pijnlijk aanvoelen, zeker waar de opneembaarheid van de huid verminderd is. De pijn neemt tijdens de behandeling vaak snel af. Er kan een beurs gevoel optreden na de behandeling en dit kan enige dagen aanhouden, je kunt tintelingen in armen en benen voelen of je kan er emotioneel van worden. Allemaal positieve reacties, je lichaam is hard aan het werk om alle afvalstoffen af te voeren. Het is dan ook heel belangrijk om goed te blijven (water) drinken.

Deze behandeling sluit ik af met een heerlijke ontspanningsmassage.


CHAKRA VOETMASASSAGE : Een chakra voetmassage is een zachte, ontspannende massage met aandacht voor de reflexpunten, ook wel de 7 hoofdchakra’s genoemd.
Door op de voet de 7 chakra gebieden te masseren, kun je de chakra’s in balans brengen. Als de chakra’s in balans zijn heeft dit een goede invloed op je lichamelijke, emotionele en mentale welbevinden. De chakra voetmassage geeft een impuls tot doorstroming en herstel.
Chakra’s zijn energiepunten die het fysieke en energetische lichaam met elkaar verbinden. Deze verbinding is vaak verstoord door alles wat je in je leven meemaakt en hoe je daarmee om gaan. Hierdoor ontstaan blokkades en raak je uit balans en krijg je klachten.
Tijdens maar ook na de voetmassage voel je je weer helemaal ontspannen en ervaar je meer rust en ruimte in je hoofd én lijf.
De chakra’s zijn in balans gezet. Hierdoor kun je onder andere bepaalde situaties beter overzien, voel je je energieker, kun je beter slapen, je beter concentreren en ben je vrolijker én opgeruimder.

Bij de Chakra Voet Massage gebruik ik zowel de aurasprays als de etherische oliën van de Groene Linde. Hierdoor werkt de massage nog veel dieper en langer door.
Bij Indiase hoofdmassage wordt er met behulp van stevige en zachte massagebewegingen voor gezorgd dat blokkades worden opgeheven en dat vervelende spanningsophopingen verlichting krijgen. Maar de effecten ervan zijn niet louter lichamelijk; het werkt ook op psychisch niveau, doordat het de geest kalmeert, ontspant en stress bestrijdt.


INDIASE HOOFDMASSAGE : De Indiase hoofdmassage begint met het losmaken van je nek en schouders. De afvalstoffen die loskomen worden via de armen en de handen afgevoerd. De hoofdmassage zelf is ontspannend en verkwikkend. Ook het gezicht wordt bij deze behandeling meegenomen. Bij de Indiase hoofdmassage zit je rechtop op een stoel, maar kan ook in combinatie met een intuïtieve massage (liggend) worden gegeven. Het is een behandeling om van te genieten en daarna ga je lekker ontspannen naar huis.

HEALING / READING : Healing is met veel liefde werken met energie en hierdoor het herstellen van de balans tussen lichaam, geest en ziel, waarbij het opruimen van blokkades centraal staat.
De healings zijn afgestemd op de frequentie van deze tijd en bedoelt om het zelfgenezend vermogen van uw lichaam aan te sturen.

Er bij stilstaan dat ons lichaam heel veel zelf kan en daar alleen maar aan herinnert hoeft te worden, komt vaak in onze gedachten niet op.

Bij deze healingstechniek lig je heerlijk ontspannen (aangekleed) op de behandeltafel waarbij mijn aanraking beperkt blijft tot de schouders en de benen vanaf de knieën tot en met de voeten.

Tijdens een healing krijg ik ook vaak beelden door en deel deze als ik denk dat het op dat moment goed is. Zo gaat een healing vaak samen met een reading.


AURASPRAY : Ter ondersteuning van mijn behandelingen werk ik met verschillende soorten aurasprays en etherische oliën van De Groene Linde. Dit kan zijn voor, tijdens of na een behandeling.


Deze sprays en oliën zijn, indien voorradig, in de praktijk te koop of te bestellen.

Clean Energy € 17,95

Voor het energetisch reinigen van de leefomgeving, aura en kristallen. Iedereen die last heeft van het oppakken van negatieve energie van zijn of haar omgeving, is in één spraytje Clean Energy daar weer van verlost. Voor het reinigen van de leefomgeving, kantoor of praktijk is deze spray doeltreffend en erg gemakkelijk in het gebruik.

Moeder Aarde € 15,95

Veel mensen zijn niet goed gegrond wat veel ongemak veroorzaakt in het dagelijkse leven. Moeder aarde zet je terug in je basis, waardoor je je ontspannen en veilig voelt.

Bescherming € 15,95

Beschermt de aura tegen negatieve invloeden van buitenaf. Bescherming is speciaal voor kinderen en volwassenen die hun aura niet goed kunnen afsluiten.

Deze drie geuren zijn een must have in ieder huis !

Er zijn nog heel veel composities waar ik graag en vaak mee werk. Veel hiervan zijn ook in etherische oliën en roll-on verkrijgbaar.

Adres: Van Ruysdaellaan 51 2e etage, 2264KT Leidschendam-Voorburg
Telefoonnummer: 06-17171732
Stad: Leidschendam-Voorburg
Route: Van Ruysdaellaan 51 2e etage
Postcode: 2264KT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Manu Mana Well Being - A Way of Life Manu Mana Well Being - A Way of Life 0 meter Healing, Reading, Coaching, Quantum Touch behandeling, EFT (Tapping) en diverse soort...
Opleiding Reichiaans Ademwerk Opleiding Reichiaans Ademwerk 284 meter Een intensieve lichaamsgerichte beroepsopleiding
Rebirthing Rebirthing 284 meter Rebirthing Informatie
Marna Schauten-Kruijt Marna Schauten-Kruijt 597 meter Jin Shin Jyutsu harmonising your energy with your hands
Sana Natura - Aromamassages en workshops Sana Natura - Aromamassages en workshops 656 meter Al jaren diverse klachten, ook mijn man, Janet gaat niet zomaar af op je klachten een...
Maan.yoga Maan.yoga 1 km MAAN.YOGA geeft Integrale Hatha yoga voor kinderen en volwassenen in Leidschendam en ...
Praktijk de Horizon Praktijk de Horizon 1 km Begeleiding in kindercoaching en in je eigen creatief proces om zelfverzekerd, nieuw ...
Body Mind & Spirit Body Mind & Spirit 2 km De yoga lessen die ik al jaren volg zijn duidelijke rustige lessen, in het geheel nie...
Chantra Wellness Centre Chantra Wellness Centre 3 km We gaan al een paar jaar naar Chantra en genieten elke keer optimaal van de deskundig...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid